Πηνελόπη Πιτσούλη: “Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 56 χρόνια – Με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή”

Πηνελόπη Πιτσούλη: “Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 56 χρόνια – Με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή”
Η Πηνελόπη Πιτσούλη στο "The 2Night Show" Glomex

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, τη γνωριμία και τον γάμο τους. Όσα είπε για την Επίδαυρο και τις καταγγελίες στο θέατρο.

Καλεσμένη στο “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (05/5) η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία μίλησε για τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί 56 χρόνια, την πορεία της στο θέατρο, τη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, την Επίδαυρο, αλλά και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως το τελευταίο διάστημα για τον χώρο του θεάματος.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Γιώργο Χασάπογλου, ενώ περιέγραψε τη γνωριμία τους και το πώς παντρεύτηκαν. Όπως αποκάλυψε, η ίδια τότε ήταν 19 χρονών και εκείνος 26, ενώ η μητέρα της δεν ήθελε να παντρευτούν καθώς ήταν πολύ μικροί και τα οικονομικά τους δεν ήταν καλά.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την υποδέχθηκε σε ένα σκηνικό με χριστουγεννιάτικα δέντρα και ίδια δικαιολόγησε τη συνθήκη, καθώς διηγήθηκε μια ιστορία με τον σύζυγό της, όταν της έφερε ένα μικρό ψεύτικο δεντράκι επειδή δεν είχε πολλά χρήματα και εκείνη το στόλισε με μανταρίνια και πορτοκάλια.

“Όταν είδα τον άντρα μου πρώτη φορά τον ρώτησα πού μπορώ να βρω τον κ. Χασάπογλου και μου απάντησε “αν σου πω θα με παντρευτείς;”. Και ήρθε την επόμενη μέρα στο σπίτι μου. Η μάνα μου ήταν έξαλλη. Ο Γιωργάκης μου έχει ένα μεγάλο ελάττωμα ακόμα. Επειδή γράφει μέχρι αργά και εγώ πέφτω νωρίς, όταν κοιμάμαι έρχεται και με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή, μην του πάθω τίποτα. Ο άντρας μου με σπούδασε, με έστειλε στη δραματική σχολή. Και ξέρει να αγαπάει κι αυτό το εισπράττεις ακόμα κι αν είσαι στρίγγλα σαν εμένα”, εξομολογήθηκε η Πηνελόπη Πιτσούλη, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της, που την απέκτησε μετά από τρεις αποβολές.

“Η ωραιότερη στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν χαιρετίσαμε μαζί με τον άνδρα μου στη σκηνή στην παράσταση “Κουραμπιέδες”. Είναι μεγάλη υπόθεση όταν γεράσεις να έχεις κάποιον να λες καληνύχτα”, ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Αναφερόμενη στην καριέρα της, αλλά και το γεγονός ότι δεν έπαιξε ποτέ στην Επίδαυρο, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: “Τι είναι η Επίδαυρος; Η Επίδαυρος είναι ένα γκέτο, ένα κλιμάκιο που θέλει και έχει κάποιους. Δεν κάθισα να το ψάξω γιατί δεν με φώναξαν γιατί δεν με ενδιέφερε. Εγώ ήθελα να παίζω. Αγαπούσα το θέατρο και ήθελα να είμαι στο σανίδι. Οπουδήποτε ήταν αυτό. Χαλάλι τους”.

Τέλος, σχετικά με τις καταγγελίες στο θέατρο, η Πηνελόπη Πιτσούλη ανέφερε: “Αυτές οι αποκαλύψεις ήταν κάτι εξωπραγματικό για μένα. Δεν ήξερα ότι γίνονται τόσο κακά πράγματα. Δεν θα δεχόμουν να προσβάλλουν κάποιον”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα