Ράδιο Αρβύλα: Ανοιχτό παράθυρο επιστροφής άφησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ράδιο Αρβύλα: Ανοιχτό παράθυρο επιστροφής άφησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Εικόνα από το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη Facebook/Radio Arvyla

Η αγαπημένη εκπομπή δεν αποκλείεται να επιστρέψει εντός του 2019 - Τι αποκάλυψε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη- Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Πριν από λίγες ημέρες μπορεί να ανακοινώθηκε ότι έληξε η συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1, όμως από ότι φαίνεται ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην τηλεόραση με την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα».

Την αποκάλυψη έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέλος της αγαπημένης παρέας από την Θεσσαλονίκη που απαντώντας στα χιουμοριστικά σχόλια του Δημήτρη Σταρόβα για το κόψιμο της εκπομπής πέταξε τις σπόντες του, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται ο Αντώνης Κανάκης να επιστρέψει με την παρέα του στην τηλεόραση και μάλιστα σύντομα.

Το βίντεο με τα σχόλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Star η “Φωλιά των Κουκου” λέγοντας μάλιστα πως από το δικό τους ρεπορτάζ προκύπτει ότι η επιστροφή μπορεί και να γίνει τον Φεβρουάριο του 2019 με τον Αντώνη Κανάκη να έχει στα χέρια του δύο προτάσεις συνεργασίας, κλείνοντας ωστόσο προς την μία πλευρά λόγω εντοπιότητας…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα