Σεφερλής: Στα “μαχαίρια” με τον σκηνοθέτη του, για το “Χαλβάη 5-0”

Σεφερλής: Στα “μαχαίρια” με τον σκηνοθέτη του, για το “Χαλβάη 5-0”
Μάρκος Σεφερλής στο "Χαλβάη 5-0" Youtube

Ο σκηνοθέτης της ταινίας ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου του πως δεν έχει πληρωθεί και πως το έργο ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα χωρίς την άδειά του. Η απάντηση της πλευράς Σεφερλή.

Περιπέτειες για την ταινία Χαλβάη 5-0 του Μάρκου Σεφερλή που “έσπασε” τα ταμεία στις αίθουσες των κινηματογράφων, καθώς ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καμπίτης, προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα για την προβολή της.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του σκηνοθέτη, η ταινία που βγήκε στους κινηματογράφους την προηγούμενη σεζόν ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η έγκριση του σκηνοθέτη.

Έναν χρόνο μετά την παρουσίαση και προβολή της ταινίας ο σκηνοθέτης και κουμπάρος του Μάρκου Σεφερλή ισχυρίζεται ότι παραμένει απλήρωτος από τη συγκεκριμένη κινηματογραφική παραγωγή. Ο Μάρκος Σεφερλής, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε καμία χρήση της ταινίας από τη στιγμή που δεν έχει την έγγραφη άδειά του.

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Κωνσταντίνος Σαρρής δήλωσε από τη δική του μεριά πως: “Ασφαλιστικά μέτρα που να γνωρίζω εγώ έγιναν τον Φεβρουάριο του ’20 και το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο και η προβολή της ταινίας συνεχίστηκε κανονικά. Ο κύριος Καμπίτης δεν δεχόταν να υπογράψει τη σύμβαση και προσπάθησε να μπλοκάρει την προβολή της ταινίας. Ο κύριος Σεφερλής θα στραφεί κατά του κύριου Καμπίτη για τη δυσφήμιση που υφίσταται αυτή τη στιγμή ότι δήθεν δεν έχει πληρώσει”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα