Στο “My Style Rocks” η Μικαέλα του GNTM – Αρνητικά τα πρώτα σχόλια

Στο “My Style Rocks” η Μικαέλα του GNTM – Αρνητικά τα πρώτα σχόλια
Η Μικαέλα Φωτιάδη στο "My Style Rocks" Glomex

Η Μικαέλα Φωτιάδη, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της το 2018 στο GNTM, μπήκε στο "My Style Rocks". Τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για το ντύσιμό της.

Στο “My Style Rocks” του ΣΚΑΙ μπήκε η Μικαέλα Φωτιάδη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο GNTM.

Την πολυσυζητημένη πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, που υπήρξε μέλος της “Τριάδας Φωτιά” τότε, καλωσόρισαν η κριτική επιτροπή και οι συμπαίκτριές της, ωστόσο, η πρώτη της εμφάνιση στο παιχνίδι δεν πήγε και τόσο καλά.

Οι συμπαίκτριές της θεώρησαν το ντύσιμό της αρκετά μουντό, σημειώνοντας 2,9 στον μέσο όρο της βαθμολογίας της, ενώ ανάλογα σχόλια της έκανε και η Έλενα Χριστοπούλου, αναφέροντάς της:

Δεν είσαι καλά ντυμένη για το “My Style Rocks”. Είσαι καλά ντυμένη για να πάμε να πιούμε έναν καφέ. Τα μαλλιά σου πάντως είναι πολύ ωραία, πολύ καλύτερα από πριν. Είσαι μουντή, δεν είσαι καθόλου λαμπερή σήμερα. Θα πρέπει από αύριο να αλλάξεις όλο σου το “στιλιστικό είναι”. Δεν μπορώ να κρίνω κάτι από αυτά που φοράς σήμερα, γιατί δεν μου αρέσει κάτι. Θα σου βάλω 2 με μία καρδούλα και από τώρα και στο εξής θα καλυτερεύεις”.

Ποια είναι η Μικαέλα Φωτιάδη

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι 26 ετών και είναι μανούλα ενός αγοριού. Γεννήθηκε στην Ολλανδία, αλλά σε ηλικία 9 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Κρήτη. Από τα 17 της ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Η καριέρα της ξεκίνησε από τοπικά καλλιστεία της Κρήτης, όπου κέρδισε τον τίτλο της Miss Young, σε ηλικία 21 χρονών κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2015 και το 2016 κέρδισε τον τίτλο της Miss Ευρώπη στο Λίβανο. Το 2018 συμμετείχε στο GNTM, όπου έλαβε την 8η θέση.

Το πάθος της για το μόντελινγκ και το στιλ ξεκίνησε από τότε που ήταν πολύ μικρή, καθώς η μητέρα της διατηρούσε μαγαζί με ρούχα. Πιστεύει πως το “My Style Rocks”, το οποίο θεωρεί μια ακόμη πρόκληση, θα τη βοηθήσει να βρει το στιλ της στο ντύσιμο, ενώ της αρέσει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα