Survivor 4 – Άννα Μαρία Βέλλη: “Το ότι κοιμάμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι του την πέφτω”

Survivor 4 – Άννα Μαρία Βέλλη: “Το ότι κοιμάμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο δεν σημαίνει ότι του την πέφτω”

Η Άννα Μαρία Βέλλη μιλά για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή για την εμπειρία της στο Survivor 4, για την τρυφερή σχέση που ανέπτυξε με τους Τζέιμς και Νίκο, αλλά και για τον σύντροφό της.

Για την εμπειρία της στο Survivor, την κόντρα της με τον Αλέξη, αλλά και την τρυφερή σχέση που ανέπτυξε με τους Τζέιμς και Νίκο μίλησε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Για τον Αλέξη Παππά η Άννα-Μαρία δήλωσε χαρακτηριτικά: “Ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που έχει εναντιωθεί πολλές φορές και έχει κάνει υποτιμητικά σχόλια για τις γυναίκες. Έχω σοβαρό πρόβλημα με του ανθρώπους που υποτιμούν τις γυναίκες”.

Όσον αφορά τη σχέση της με τους Τζέιμς και Νίκο, αλλά και την τρυφερή αγκαλιά με τον τελευταίο την ημέρα της αποχώρησής της είπε τα εξής: “Είμαι πολύ κοντά με τον Τζέιμς και τον Νίκο. Είναι οι πιο δυνατές σχέσεις που έκανα μέσα στο παιχνίδι και δεν θα παραμείνουν μόνο στο Survivor. Νομίζω πως είναι πολύ τρυφερή η σχέση μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η λέξη “Σ’αγαπώ” μπορεί να παρεξηγηθεί. Ξέρω μοντάζ και γνωρίζω πολύ καλά ότι εάν πάρεις μία αγκαλιά και βάλεις από πίσω μία ροκ μουσική, έχει διαφορά με το να βάλεις μία πιο ρομαντική. Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ερωτική σχέση μέσα στο Survivor. Βρωμάμε πολύ. Πηγαίνουμε τουαλέτα χέρι-χέρι. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το να ψιθυρίζω και να κοιμάμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο να σημαίνει ότι του την πέφτω”.

“Κάποια στιγμή λέω στον Νίκο “έλα ρε συ, άμα είναι να βγει όλο αυτό το πράγμα προς τα έξω, άμα είναι να το πουλήσουμε σωστά μπας και πάμε τελικό γιατί πουλάνε οι ερωτικές σχέσεις. Μου ρεύτηκε στο πρόσωπο εκείνη τη στιγμή. Αυτή ήταν η αντίδραση του Νίκου”, δήλωσε γελώντας η πρώην παίκτρια.

Αναφερόμενη στον σύντροφό της, η Άννα Μαρία είπε: “Ο σύντροφός μου με ξέρει από τα 17 μου, δεν είμαστε από τότε μαζί. Ήμασταν σε σχέση για 6 χρόνια, υπήρξε ένα διάστημα που χωρίσαμε, ξανασυναντηθήκαμε πρόσφατα. Αυτός ο άνθρωπος με ξέρει ίσως καλύτερα και από τον μπαμπά μου. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα πιστέψει κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρη ότι όταν με το καλό γυρίσουν ο Τζέιμς με τον Νίκο θα τους κάνει και το τραπέζι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα