Survivor 4: Αρνήθηκε να αγωνιστεί η κλίκα των “πέντε” – “Θέατρο, μαριονέτες και χειραγωγία”

Survivor 4: Αρνήθηκε να αγωνιστεί η κλίκα των “πέντε” – “Θέατρο, μαριονέτες και χειραγωγία”
Survivor 4 - Η μπλε ομάδα glomex

Απίστευτη ένταση στο Survivor 4. Πέντε παίκτες των Μπλε εκτός αγωνίσματος. Οι Κόκκινοι στο πλευρό της υποομάδας των "τριών".

Οι εντάσεις συνεχίζονται στο Survivor της Τετάρτης 24/3, καθώς μετά από μία πρωτοφανή εξέλιξη στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, πέντε από τους οκτώ παίκτες της Μπλε ομάδας αρνήθηκαν να αγωνιστούν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τη Χριστίνα Κεφαλά, την τρίτη δηλαδή υποψήφια προς αποχώρηση μετά από υπόδειξη του Νίκου Μπάρτζη.

Θυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης, υπήρξε έντονη αντίδραση της Χριστίνας Κεφαλά στην απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να επιλέξει τη Χριστίνα ως τρίτη υποψήφια, κατηγορώντας τον για κίνηση στρατηγικής, παρά το γεγονός ότι η ίδια παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Τα παρατράγουδα άρχισαν λίγο μετά το Συμβούλιο, στην παραλία των Μπλε, όπου οι τόνοι υψώθηκαν.

“Άκουσα σήμερα στο παιχνίδι ότι ζαλίζεται και δεν μπορεί χωρίς το κολάρο, έκρινα ότι οι συνθήκες εδώ πέρα δεν είναι σωστές για να επανέλθει κάποιος. Την έχω ξανακούσει την κοπέλα πάλι που λέει ότι θέλει μαξιλάρι. Έχει πει κιόλας η ίδια μπροστά στην καλύβα ότι δεν είναι”, είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις. Το ίδιο και ο Αλέξης Παππάς. “Αισθάνθηκα άσχημα στο Συμβούλιο γιατί η Χριστίνα έβγαινε και έλεγε ότι εγώ ήθελα να την χτυπήσω. Είναι δυνατόν να ήθελα να την χτυπήσω;”, πρόσθεσε ο Νίκος.

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Σάκης Κατσούλης έκανε την αρχή, λέγοντας πως “μόνο και μόνο προς συμπαράσταση προς την Χριστίνα θεωρούμε πολύ ανήθικο και άτιμο αυτό που έγινε και μετά από συζήτηση που έγινε, κανείς δεν έχει ψυχολογία να αγωνιστεί”, ενώ ακολούθησαν και άλλοι παίκτες, όπως η Μαριαλένα, η Ελευθερία και ο Αλέξης.

Από την Κόκκινη ομάδα υπήρξε μεγάλη αντίδραση. Για “θέατρο, μαριονέτες και χειραγωγία από τον Παππά”, έκανε λόγο ο Ηλίας Μπόγδανος, υποστηρίζοντας την υποομάδα των Άννα Μαρία, James και Νίκου. Επίσης, οι Κόκκινοι αρνήθηκαν να αξιοποιήσουν τα φάουλ που κέρδισαν, τονίζοντας πως θα παίξουν με fair play, απέναντι στους τρεις αντιπάλους τους.

Τελικά, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, οι Μπλε κέρδισαν στο αγώνισμα και ήταν εκείνοι που απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού, το οποίο οι πέντε… αποστάτες αρνήθηκαν να δεχτούν, μιας και δεν αγωνίστηκαν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα