Survivor 4: Χάος και παράνοια στις δύο παραλίες – Ο Τριαντάφυλλος σε απόγνωση

Survivor 4: Χάος και παράνοια στις δύο παραλίες – Ο Τριαντάφυλλος σε απόγνωση

Απομονωμένος ο Τριαντάφυλλος στο "Survivor 4". Ξέσπασε σε κλάματα, ενώ τσακώθηκε άγρια με τον Κόρο. Έντονος καβγάς με φωνές μεταξύ Καρολίνας, Μαριάνθης και Ηλία.

Άγριος καβγάς εκτυλίχθηκε στην παραλία των Κόκκινων στο “Survivor 4”, στον απόηχο του συμβουλίου του νησιού, με πρωταγωνιστές τον Τριαντάφυλλο και τον Κόρομι.

Ο Τριαντάφυλλος έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι του γύρισαν την πλάτη μετά από τα τελευταία γεγονότα. Ο γνωστός τραγουδιστής περνάει, πλέον, μόνος του τις ώρες στην παραλία του νησιού και βρίσκεται στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης, ενώ σε κάποια φάση δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα λόγω της μοναξιάς του και της κατάστασης που επικρατεί.

Τις τελευταίες ημέρες είμαι τελείως μόνος και μιλάω μόνο στον εαυτό μου, στη θάλασσα και στις πέτρες. Δεν μου μιλάνε σχεδόν όλοι, είμαι μόνος μου εδώ στη ζούγκλα, στη θάλασσα. Ξέρω ότι εκεί έξω και οι φίλοι μου ξέρουν ποιος είμαι, δεν είμαι ηθοποιός. Έβαλα ένα στοίχημα με τη γυναίκα μου και το έχω κερδίσει, χρωστάει. Θα το παλέψω με τη σκέψη ότι ο κόσμος είναι μαζί μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, μια ατάκα του προς τον Κόρο στάθηκε η αφορμή για να “ανάψουν” ξανά τα αίματα, αφού ο Τριαντάφυλλος γύρισε και του είπε: “Στον τάκο μαζί μου, έλα. Έλα μαγκάκο. Ρε μαγκάκι έλα στον τάκο μαζί μου ρε, που ‘σαι μάγκας”.

Ο τραγουδιστής υποστήριξε πως επειδή βρίσκεται στη νύχτα 26 χρόνια έχει πολλούς φαν έξω από το “Survivor 4” που θα τον ψηφίσουν, ενώ ο Κόρομι επέμενε στο θέμα της δωροδοκίας με τα 2 χιλιάρικα, ισχυριζόμενος ότι ο Τριαντάφυλλος είπε ψέματα στο συμβούλιο.

Παράλληλα, έντονος καβγάς δημιουργήθηκε και ανάμεσα στην Καρολίνα και τη Μαριάνθη, ενώ ενεπλάκη και ο Ηλίας, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού χαστουκίζοντας ένα δέντρο.

Ανάμεσα στις δύο παίκτριες ανέβηκαν οι τόνοι, με τη Μαριάνθη να υποστηρίζει ότι η Καρολίνα της κάνει συνεχώς υποδείξεις, ενώ δεν κάνει δουλειές στην παραλία των Κόκκινων. Η Καρολίνα, από την άλλη, διέψευσε όσα είπε η Μαριάνθη και την κατηγόρησε ότι λέει ψέματα, ενώ η δεύτερη ισχυρίστηκε ότι η συμπαίκτριά της ένιωσε απειλή.

Στους Μπλε, από την άλλη, το κλίμα ήταν κάπως διαφορετικό, με τον Νίκο να χαίρεται που παρέμεινε στο παιχνίδι. “Δεν είμαστε τελικά οι πιο μισητοί παίκτες”, δήλωσε ο Τζέιμς για τον ίδιο, τον Νίκο και την Άννα Μαρία.

Ο Αλέξης Παππάς, ωστόσο, ξέσπασε στην κάμερα κατά του Κόρομι της αντίπαλης ομάδας και να λέει:

“Το μεγαλύτερο φάουλ που είδα στο Survivor ήταν αυτό που είπε ο Κόρο στον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να είπε στην χαρά του ότι όταν φύγουμε από εδώ σας δίνω και 2.000 αλλά δεν σημαίνει ότι δωροδοκείς κάποιον, πως να το κάνεις σε αυτές τις συνθήκες. Δεν το δέχομαι να τον μειώνει έτσι όταν ο Τριαντάφυλλος έχει έναν γιο που θα τον καμαρώνει πάρα πάνω από νικητή. Ξεκίνησε από το μηδέν εδώ ο Τριαντάφυλλος. Δεν έβγαζε μιλιά και τώρα βγήκε με το κρεμαστό κολιέ του το τρομερό και ξαφνικά από εκεί που ήταν εσωστρεφής, άλλαξε κι έλεγε στον Τριαντάφυλλο δείξε μου ποιος είσαι. Τί είναι αυτά ρε; Δεν μιλούσες και ξαφνικά έγινες άντρας; Έχει πάρει το μυαλό του αέρα. Survivor είμαστε, ας χαλαρώσουμε λίγο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα