Survivor 4: Έσκασε η πρόταση-βόμβα από Παππά – Την αποδέχτηκε ο Τζέιμς

Survivor 4: Έσκασε η πρόταση-βόμβα από Παππά – Την αποδέχτηκε ο Τζέιμς

Μία πρόταση που ενδέχεται να καθορίσει όλη τη διαδικασία της ψηφοφορίας αλλά και το πρόσωπο της αποχώρησης έκανε ο Αλέξης Παππάς στον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος απάντησε θετικά.

Η μονομαχία ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Τζέιμς Καφετζή καλά κρατεί, όπως όλα δείχνουν όμως, αυτή ενδέχεται να μεταφερθεί άμεσα και στην κάλπη του Survivor μετά από πρωτοβουλία και πρόταση του πρώτου στον αντίπαλό του!

Ο Παππάς, ο οποίος είχε αρχικά ένα επεισόδιο στην παραλία με τον Τζέιμς, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος μεταξύ των δύο ομάδων έκανε μία πρόταση που μπορεί να καθορίσει όλη τη διαδικασία της ψηφοφορίας των επόμενων ημερών, μαζί και το πρόσωπο που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Όταν οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ο παίκτης των κόκκινων πήρε τον λόγο, και απευθύνθηκε στον αντίπαλό του, τον οποίο προκάλεσε να “κονταροχτυπηθούν” στην κάλπη. Συγκεκριμένα, του ζήτησε, σε περίπτωση που χάσουν και οι δύο ομάδες αυτή την εβδομάδα (που σημαίνει πως οι υποψήφιοι τόσο από την κόκκινη όσο και από την μπλε ομάδα), να βγουν αυτοί οι δύο υποψήφιοι. Ο Τζέιμς Καφετζής, αφού το σκέφτηκε για λίγη ώρα, απάντησε καταφατικά και προέτρεψε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, αν το σενάριο του Παππά υλοποιηθεί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα