Survivor 4: Κλάματα στο Συμβούλιο- Αποχώρησε η Νικολέτα Μαυρίδη

Survivor 4: Κλάματα στο Συμβούλιο- Αποχώρησε η Νικολέτα Μαυρίδη
Instagram (survivorgreece)

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης. "Τέλος" από το παιχνίδι επιβίωσης η Νικολέτα Μαυρίδη.

Ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου διεξήχθη στο “Survivor 4” το βράδυ της Τετάρτης (20/5), με τους Κόκκινους να κερδίζουν και να απολαμβάνουν ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, αναμένοντας την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ποιος αποχωρεί από το “Survivor 4”.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας (17/05) παρακολουθήσαμε τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κερδίζει και να υποδεικνύει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη. Παράλληλα, στο συμβούλιο του νησιού είδαμε να βγαίνει μέσα από την κάλπη ως προτεινόμενος ο Τριαντάφυλλος, κάτι αρκετά αναμενόμενο πλέον. Το βράδυ της Τρίτης (18/05) παρακολουθήσαμε το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού έδωσαν πέντε ψήφους στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ο Σάκης υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Νικολέττα Μαυρίδη.

Στο τέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί, η οποία ήταν η Νικολέτα Μαυρίδη.

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή που σας γνώρισα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε. Είναι δύσκολο, τρέμει η φωνή μου. Από το Survivor αυτά που κρατάω είναι οι στίβοι μάχης, ο Ηλίας Μπόγδανος μετά το αγώνισμα να τρέχει καταπάνω μου σαν τρελός, οι πανηγυρισμοί, οι συμβουλές των συμπαικτών μου, το πάρτι της Ένωσης..”, είπε η Νικολέτα, η οποία συνεχάρη τους συμπαίκτες της πριν φύγει.

Survivor: Συγκλόνισε η Νικολέτα με την ιστορία της ζωής της

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, λίγο μετά το έπαθλο επικοινωνίας, η Νικολέτα άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα και διηγήθηκε την ιστορία της ζωής της.

Η Νικόλ, αφού άκουσε τα μηνύματα του αδερφού της και της μαμάς της, μίλησε για το πρώτο γεγονός που “στιγμάτισε” τη ζωή της, τότε που η μητέρα της της ζήτησε να μαζέψει λίγα πράγματα σε μια μικρή βαλίτσα και να μείνουν στο σπίτι της γιαγιάς της.

Ο χωρισμός των γονιών της στιγμάτισε τη Νικόλ, που μάλιστα μικρή είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της.

“Η μαμά μου ήταν έγκυος και δούλευε από το πρωί έως το βράδυ χωρίς καμία στήριξη. Έπειτα από τρία χρόνια που είχα να μιλήσω με τον πατέρα μου, εκείνος εμφανίστηκε. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν η αγκαλιά του. Δεν τον ρώτησα ποτέ γιατί είχε εξαφανιστεί. Την αγάπη του πατέρα μου δεν ήθελα να τη μοιράζομαι με κανέναν, με καμία άλλη γυναίκα”, εξομολογήθηκε.

“Λίγο αφότου τελείωσα το σχολείο, με πήρε τηλέφωνο στα γενέθλιά μου ο πατέρας μου και αντί για χρόνια πολλά μου είπε ότι θα μου δώσει λεφτά για το δίπλωμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον εκνευρισμό μου, τη στεναχώρια μου. Είχα τόσα νεύρα μαζί του. Πέρασε ένας μήνας, δεύτερος μήνας, με έπαιρνε τηλέφωνα και δεν το σήκωνα. Έπαιρνε τη μητέρα μου, αλλά εγώ δεν ήθελα να έχω καμία επαφή. Δεν μιλήσαμε για τουλάχιστον τρεις μήνες. Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς δεν ήταν καλά και πως ήταν στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα καν ότι ο πατέρας μου ήταν στην Ελλάδα. Την ίδια μέρα η μητέρα μου μου είπε πως ο μπαμπάς πέθανε”, είπε η Νικολέτα που ξέσπασε σε κλάματα.

Και συνέχισε: “Ένιωθα τόσο άσχημα που δεν μπορούσα να επικοινωνήσω για τελευταία φορά μαζί του ενώ εκείνος με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και εγώ απλά έκανα μούτρα και ήμουν εγωίστρια. Αυτό είναι κάτι που μου έχει μείνει πάρα πολύ και δεν θα ξεχάσω ποτέ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα