Survivor 4 – Κονδυλάτος: “Ο Κοψιδάς διψάει για εξουσία, δεν τα έχει καταφέρει στη ζωή του”

Survivor 4 – Κονδυλάτος: “Ο Κοψιδάς διψάει για εξουσία, δεν τα έχει καταφέρει στη ζωή του”
O Περικλής Κονδυλάτος glomex

"Θέλει να καταξιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο και μάλλον, επειδή δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι..." είπε χαρακτηριστικά.

Στο φετινό Survivor οι εντάσεις δεν έχουν τελειωμό. Στο επεισόδιο της Τρίτης ο Περικλής Κονδυλάτος είχε μια συζήτηση με την Ανθή Σαλαγκούδη που αφορούσε τις ηγετικές τάσεις του Γιώργου Κοψιδά.

Οι σχέσεις των δύο παικτών με τον ηθοποιό είναι τεταμένες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους ήταν οι μόνοι που τον ψήφισαν αρνητικά στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

“Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε να μαζέψουμε τις προμήθειες και να τις επιστρέψει εκείνος στους Μπλε. Εμένα μου χτύπησαν “καμπανάκια” και είπα “Τι δουλειά έχει αυτός;”. Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να πάρει μέρος σε τίποτα κι ακόμα κι όταν αποχώρησε η Κάτια δεν είπε λέξη. Πολύ περίεργη στάση ευθύνης από έναν άνθρωπο που μόνο ευθύνες δεν ήθελε να πάρει”, τόνισε.

Ενώ συνέχισε: “Βγήκε ένας άνθρωπος, που στη ζωή του δεν έχει πετύχει αυτά που θέλει και είναι πεινασμένος για την παραμικρού είδους εξουσία κι εδώ του είπαν ότι, επειδή είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες, θα σχηματίσεις ομάδα. Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία των ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο και μάλλον, επειδή δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι…” είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα