Survivor 4 – Μητέρα Μαριαλένας: “Από τον Σάκη περίμενα θέατρο, από την κόρη μου όχι”

Survivor 4 – Μητέρα Μαριαλένας: “Από τον Σάκη περίμενα θέατρο, από την κόρη μου όχι”
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης του Survivor 4 glomex

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ξέσπασε κατά του πρώην γαμπρού της, Σάκη Κατσούλη, κάνοντας λόγο για θέατρο. Δείτε το βίντεο.

Πριν από λίγες ημέρες μεγάλο ήταν το θέμα που προκλήθηκε για το δώρο που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια μια ρομαντικής τους στιγμής στο Survivor 4.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς, που αποχώρησε την Τετάρτη (21/4) από τον Άγιο Δομίνικο, έφτιαξε ένα κολιέ και το έδωσε στον φίλο του, Σάκη Κατσούλη, για να το προσφέρει στην αγαπημένη του.

“Κοίτα, να σου πω τι ακριβώς σκέφτομαι για τη Μαριαλένα. Δεν μπορώ να κρύψω σε κανέναν ότι την αγαπάω πάρα πολύ. Το ξέρει και η ίδια. Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πάρα πολλά και το συν ήταν ότι ήταν και η Μαριαλένα εδώ. Τα όσα έχουμε περάσει εδώ δεν μπορεί να τα καταλάβει κανένας αν δεν το έχει ζήσει και είναι το στήριγμά μου σε όλα. Θέλω πάρα πολύ αυτό που έχουμε εδώ, να μην υπάρξει έστω κάτι που θα το χαλάσει. Οπότε εάν είναι να γίνει κάτι παραπάνω, θα περιμένω να γίνει η κίνηση από τη Μαριαλένα”, είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης.

Κάποιοι αρκετά παρατηρητικοί πρόσεξαν ότι το συγκεκριμένο κολιέ, το οποίο υποτίθεται ότι έφτιαξε ο Αλέξης Παππάς, η Μαριαλένα το φορούσε στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, σε επεισόδιο που είχε προβληθεί στις 28 Μαρτίου, κάνοντας λόγο για στημένο σκηνικό.

Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας τα “έχωσε” στον Σάκη Κατσούλη

Το πρωί της Πέμπτης (22/4) η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για το σκηνικό με το δώρο του Σάκη στην Μαριαλένα και ξέσπασε κατά του πρώην συντρόφου της κόρης της.

“Από τον Σάκη το περίμενα ότι θα παίξει αυτό το θέατρο, από την κόρη μου όχι! Περιμένω να βγει και να μας τα πει”, είπε χαρακτηριστικά η Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα