Survivor 4 – Σάκης Κατσούλης: “Η Μαριαλένα είναι το στήριγμά μου- Θα περιμένω να κάνει κίνηση”

Survivor 4 – Σάκης Κατσούλης: “Η Μαριαλένα είναι το στήριγμά μου- Θα περιμένω να κάνει κίνηση”

Ο Σάκης Κατσούλης άνοιξε την καρδιά του στον Αλέξη Παππά και εξέφρασε τα όσα αισθάνεται για την πρώην κοπέλα του, τη Μαριαλένα. Το κολιέ- καρδιά και η βόλτα στο ηλιοβασίλεμα.

Τα όσα αισθάνεται για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στον φίλο του, Αλέξη Παππά, ο παίκτης του Survivor, Σάκης Κατσούλης.

Με αφορμή ένα κολιέ καρδιάς που έφτιαξε ο Αλέξης και το έδωσε στον φίλο του για να το προσφέρει στην αγαπημένη του, ο Σάκης άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τα συναισθήματά του..

“Κοίτα, να σου πω τι ακριβώς σκέφτομαι για τη Μαριαλένα. Δεν μπορώ να κρύψω σε κανέναν ότι την αγαπάω πάρα πολύ. Το ξέρει και η ίδια. Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πάρα πολλά και το συν ήταν ότι ήταν και η Μαριαλένα εδώ. Τα όσα έχουμε περάσει εδώ δεν μπορεί να τα καταλάβει κανένας αν δεν το έχει ζήσει και είναι το στήριγμά μου σε όλα. Θέλω πάρα πολύ αυτό που έχουμε εδώ, να μην υπάρξει έστω κάτι που θα το χαλάσει. Οπότε εάν είναι να γίνει κάτι παραπάνω, θα περιμένω να γίνει η κίνηση από τη Μαριαλένα”, είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης.

Αργότερα, στις κάμερες ο Αλέξης σχολιάζοντας τα όσα συζήτησε με τον φίλο του, δήλωσε: “Πιστεύω ότι η Μαριαλένα πετάει στα σύννεφα, πιστεύω ότι ο Σάκης πέτυχε το στόχο του, για να λέμε την αλήθεια”.

Δείτε τη στιγμή που ο Σάκης προσέφερε το δώρο στη Μαριαλένα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα