Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς απαντά στους επικριτές του – Τι είπε για τη σύντροφό του

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς απαντά στους επικριτές του – Τι είπε για τη σύντροφό του
Ο Αλέξης Παππάς στο "Love it" Glomex

Όσα δήλωσε ο Αλέξης Παππάς για τη σχέση Σάκη - Μαριαλένας μέσα στο "Survivor 4". Η σχέση του με τη σύντροφό του, με την οποία βρέθηκαν μόνο μία φορά.

Για το “Survivor 4”, τους συμπαίκτες του, τη σχέση Μαριαλένας – Σάκη, αλλά και τη σύντροφό του Αλέσια μίλησε ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την αποχώρησή του.

“Ο Σάκης την ομόρφυνε, ήταν πολύ άγρια. Εγώ, πάντως, βλέπω δύο παιδιά τα οποία είναι πάρα πολύ καλά και γουστάρουνε και το δείχνουν. Έβαλα κι εγώ το χεράκι μου για να έρθουν πιο κοντά. Μίλησα και στους δύο. Μα όταν βλέπω ότι η Μαριαλένα είναι καλά, δεν μπορώ να μην της θυμίσω ότι είναι καλά επειδή ήρθε ο Σάκης. Ή το βλέπεις και αποστασιοποιείσαι ή το δέχεσαι και πορεύεσαι με αυτό. Δεν ξέρω από ‘δω και πέρα τι θα κάνουν, πώς θα το χρησιμοποιήσουν και τι θα γίνει. Όσον αφορά τον Γιώργο Λιβάνη, η Μαριαλένα μου είχε ότι είναι μικρής διάρκειας η σχέση. Δεν συγκρίνονται οι δύο σχέσεις, με τον Σάκη ήταν δύο χρόνια και πήγαιναν για γάμο. Έχει αφήσει να εννοηθεί ότι είχε γίνει πρόταση. Βλέπω ότι η επιρροή που έχει ο Σάκης στη Μαριαλένα είναι μεγάλη, το σέβομαι”, είπε ο πολυσυζητημένος παίκτης για τη σχέση Μαριαλένας – Σάκη εντός “Survivor 4”.

Σχετικά με την σύντροφό του Αλέσια, με την οποία έχουν βρεθεί μόνο μία φορά, ο Αλέξης Παππάς δήλωσε: “Είχα πει στην κοπέλα που ήμασταν μαζί ότι μέχρι 25 Μαρτίου θα έχω γυρίσει, δεν πίστευα ότι θα κάτσω παραπάνω. Δεν θα παντρευόμασταν κιόλας 25 Μαρτίου. Φαντάζεσαι να έβγαινα στις 20 και 25 να παντρευόμουν; Ισχύει ότι έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά αν και από απόσταση. Έχουμε αφήσει στη μέση μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Το κεραυνοβόλο”.

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς απάντησε στους επικριτές του, σχολιάζοντας το tweet που είχε κάνει κάποια στιγμή η συνάδελφός του Γιούλικα Σκαφιδά, αλλά και το unfollow του πρώην συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram. “Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή και να του έρχεται να γράψει κάτι, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment. Με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου; Είχαμε μια επαγγελματική σχέση που έληξε, ποτέ δεν αναπτύξαμε προσωπικές σχέσεις”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα