Survivor 4: Όλα όσα δεν είδαμε στη χθεσινή ψηφοφορία- “Είσαι ο χειρότερος παίκτης”

Survivor 4: Όλα όσα δεν είδαμε στη χθεσινή ψηφοφορία- “Είσαι ο χειρότερος παίκτης”
Instagram (Survivor Greece)

Οι λόγοι που οδήγησαν τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Καρολίνα και Νικολέττα να ψηφίσουν τον Τριαντάφυλλο στη χθεσινή ψηφοφορία του Survivor. Τα πλάνα που δεν είδαμε.

Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor, νικητές στο αγώνισμα ασυλίας αναδείχθηκαν οι Μπλε, έτσι, η κόκκινη ομάδα κλήθηκε στο Συμβούλιο να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκτός ψηφοφορίας, καθώς ήταν εκείνος που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Αφού οι κόκκινοι ψήφισαν, ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, συγκεντρώνοντας 6 ψήφους από τους συμπαίκτες του. Όπως παραδέχτηκε στη συνέχεια ο “Daffy”, ο ίδιος μάλιστα είχε ζητήσει από κάποιους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, καθώς έκρινε πως το πιο δίκαιο θα ήταν να τεθεί αυτός υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτό που δεν είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ήταν οι λόγοι που ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Καρολίνα και η Νικολέττα ψήφισαν τον Τριαντάφυλλο.

“Είσαι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά, αλλά μέχρι και τη σημερινή μέρα συνεχίζεις να δημιουργείς εντάσεις και να κάνεις επιθέσεις στους συμπαίκτες σου”, είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα.

“Παραμένεις ο χειρότερος παίκτης και της νέας κόκκινης ομάδας. Σε βλέπω να ταλαιπωρείσαι στον στίβο μάχης”, ήταν τα λόγια της Καρολίνας, ενώ ο Ασημακόπουλος αρκέστηκε στο να αναφέρει πως ψηφίζει τον Τριαντάφυλλο για αγωνιστικούς λόγους και για τη συμβίωση στην καλύβα.

Δείτε το βίντεο με τις κομμένες σκηνές από τη χθεσινή ψηφοφορία του Survivor:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version