Survivor 4 – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε με βρισιές

Survivor 4 – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε με βρισιές
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού στο αγώνισμα του "Survivor 4" την Τετάρτη (07/4). Επεισοδιακή αποχώρηση. Ποιος παίκτης φεύγει.

Επεισοδιακή θα είναι η αποχώρηση της Τετάρτης (07/4) στο “Survivor 4”, αφού όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο παίκτης που θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο θα φύγει με νεύρα και βρισιές.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, απόψε η αποχώρηση θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτική, με τον παίκτη του “Survivor 4” να είναι κυριολεκτικά εκτός εαυτού:

“Δεν ξέρω ποιος παίκτης θα φύγει. Και τους 4 παίκτες παλτά τους έχουν βγάλει. Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό. Έφυγε με ‘καντήλια’, γιατί συνήθως λέμε στις 10 να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε στη 1:15”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις αυτή τη βδομάδα, καθώς τη μία ασυλία την κέρδισαν οι Κόκκινοι και την άλλη οι Μπλε, επομένως έχουμε δύο από κάθε ομάδα και είναι οι: Τριαντάφυλλος, Χριστίνα Κεφαλά, Κώστας Παπαδόπουλος και Αλέξης Παππάς.

Πάντως, στο αποψινό επεισόδιο πρόκειται να δούμε τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους σε ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο θα είναι οι Μπλε, ενώ η Χριστίνα Κεφαλά θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει δημιουργώντας προβλήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα