Survivor 4 trailer: Ξεσπά κατά του Ηλία ο Τριαντάφυλλος – Καταρρέει η Νικολέτα

Survivor 4 trailer: Ξεσπά κατά του Ηλία ο Τριαντάφυλλος – Καταρρέει η Νικολέτα

Πολύ ενδιαφέρον θα είναι και το επεισόδιο της Τρίτης του "Survivor 4", με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκει παρηγοριά στον Αλέξη Παππά. Τι θα συμβεί με τη Νικολέτα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Καβγάδες και φασαρίες είχαμε κατά τα πρώτα 24ωρα μετά την Ένωση των ομάδων του “Survivor 4”, τόσο στην παραλία που μένουν πλέον όλοι μαζί οι παίκτες, όσο και στο συμβούλιο του νησιού όπου έγινε “σφαγή”.

Οι Κόκκινοι έχασαν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και, έτσι, ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οκτώ μέλη της ομάδας του ο-τον ψήφισαν για να βρεθεί στον “τάκο”, με τον ίδιο να δημιουργεί προβλήματα και να εναντιώνεται στην απόφαση των συμπαικτών του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “θα φύγω όταν θέλει ο κόσμος, όχι όταν θέλει η οκτάδα”.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (30/03) θα δούμε τον Τριαντάφυλλο να ξεσπά για άλλη μια φορά για τη συμπεριφορά που δέχεται από τους συμπαίκτες του, ενώ θα τα “βάλει” με τον Ηλία Μπόγδανο. “Βρε ύπουλε άνθρωπε, βρε κακιασμένε” λέει ο πρώτος και, όπως όλα δείχνουν, απευθύνεται στον δεύτερο. Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος θα βρει παρηγοριά στον Αλέξη Παππά, με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά μετά την Ένωση.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του “Survivor 4” θα δούμε τους παίκτες και των δύο ομάδων να βάζουν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν το τοτέμ ασυλίας, ενώ, όπως φαίνεται στο trailer, θα υπάρξει κάποιο θέμα με τη συμμετοχή της Νικολέτας Μαυρίδη, η οποία μοιάζει να καταρρέει σε κάποια φάση του παιχνιδιού και να δέχεται υποστήριξη από τους συμπαίκτες της.

Survivor 4: Δείτε το trailer της Τρίτης

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα