Survivor 5: Η αντίδραση των παικτών στα tweets – Απίστευτο τρολάρισμα

Survivor 5: Η αντίδραση των παικτών στα tweets – Απίστευτο τρολάρισμα
Survivor 5 Glomex

Οι Διάσημοι κέρδισαν το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για το φετινό Survivor. Διάβασαν tweets και είδαν memes από τον κόσμο που τους παρακολουθεί. Πώς αντέδρασαν.

Το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για φέτος διεκδίκησαν οι παίκτες του Survivor 5 στο επεισόδιο της Τρίτης (11/01) στον ΣΚΑΙ.

Μαχητές και Διάσημοι ρίχτηκαν στη μάχη για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, στο οποίο θα διάβαζαν τα tweets που γράφει ο κόσμος για αυτούς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ετοίμασε η παραγωγή του Survivor 5, ενώ παράλληλα θα γεύονταν φρέσκα φρούτα.

Το δύσκολο αγώνισμα που απαιτούσε συνεργασία μεταξύ των παικτών κατάφεραν να κερδίσουν οι Διάσημοι, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν πάρα πολύ με τη νίκη τους και δεν το έκρυψαν.

Οι Διάσημοι συγκεντρώθηκαν για να δουν τα χιουμοριστικά σχόλια που γράφει το τηλεοπτικό κοινό στο twitter, αλλά και διάφορα memes που τους έκαναν να γελάσουν πάρα πολύ με το απίστευτο τρολάρισμα του κόσμου.

Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Ρουβάς διάβασε αρκετά tweets που τον συνέδεαν με τα τραγούδια του αδερφού του, Σάκη Ρουβά, η Μυριέλλα Κουρεντή έπαθε σοκ με την έκταση που έχει πάρει η σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη έξω, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρος περίμενε πως θα τον συγκρίνουν με τον συνονόματο παππού του.

Survivor 5: Οι αντιδράσεις των παικτών στο έπαθλο επικοινωνίας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα