Survivor 5 – Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 5 – Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Στιγμιότυπο από το Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5 glomex

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή. Ποιος παίκτης βγαίνει αναπάντεχα στον "τάκο".

Το φετινό Survivor έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σε κάθε επεισόδιο. Η επιτυχία του Survivor 5 οφείλεται στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Σε αυτό το σημείο, οι Μαχητές έχουν δείξει τα δόντια τους στους Διάσημους, οι οποίοι αναλώνονται σε κόντρες και εντάσεις, χάνοντας το ένα αγώνισμα μετά το άλλο.

Μυριέλλα, Βαλάντης και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραμένουν υποψήφιοι από την προηγουμένη εβδομάδα, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, μετά την ήττα των Διασήμων στο αγώνισμα ασυλίας αναδείχτηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Survivor 5: Τι θα δούμε απόψε – Ποιος θα βγει στον “τάκο”

Σε κλάματα θα ξεσπάσει στο αποψινό επεισόδιο η Μυριέλλα Κουρεντή μετά τον χαμό που επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακή, όπου η ίδια βρέθηκε στο επίκεντρο των καβγάδων. Μετά τα τρυφερά φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη από την αντίπαλη ομάδα, η ηθοποιός θα αναφερθεί στον σύντροφό της, ούσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός έχει σχέση με τον John Lygno που είναι μουσικός. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια Ελισάβετ Σπανού, μετά το παιχνίδι αναμένεται να βγάλουν μαζί δίσκο.

Απόψε, θα δούμε επίσης ένα δυνατό αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, εδώ η χαμένη ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Όσον αφορά το κομμάτι της ανάδειξης νέου υποψηφίου, η Αθηνά Ευμορφιάδη που έχει πάρει την ατομική ασυλία, σύμφωνα με τα spoilers, πρόκειται να ψηφίσει μια παίκτρια που έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές.

Ο λόγος φυσικά για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία θα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor 5: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (10/01)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα