Survivor: Άγριος τσακωμός μπροστά στον Λιανό – “Δεν ξέρει τι θα πει φιλία”

Survivor: Άγριος τσακωμός μπροστά στον Λιανό – “Δεν ξέρει τι θα πει φιλία”
Στιγμιότυπο από το Survivor 2022 glomex - skai tv

Μεγάλη ρήξη στη σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor. Διαξιφισμοί ανάμεσα στους Κόκκινους, πριν το αγώνισμα ασυλίας.

Με εντάσεις ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (18/04), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Κατσαούνης που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, εξέφρασε την απογοήτευσή του, προς την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία τον ψήφισε στο τελευταίο Συμβούλιο.

“Απ’ την Ασημίνα δεν περίμενα να πάρω ψήφο. Δεν έχει φιλικό επίπεδο. Κοιτάει να φτάσει τελικό με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλιώς δεν θα μου την κάρφωνε σε συνωμοσία με τους υπόλοιπους. Δεν ξέρει τι πάει να πει η λέξη φιλία, όπου φυσάει ο άνεμος είναι”, ανέφερε ο παίκτης.

“Μην το παίζεις και φίλη στον Γιώργο. Ότι εμείς είμαστε αδέρφια, ότι εμείς είμαστε μαζί… Και μετά τον καρφώνεις πισώπλατα, ανέφερε με τη σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

“Δεν ξέρω τι λέτε με τα παιδιά. Είμαι μόνη μου, δεν νιώθω ότι ανήκω κάπου. Δεν κάθομαι καν με τα παιδιά. Δεν θα απολογηθώ, με έχετε στήσει στον τοίχο, δεν είμαι σε καμία ομάδα, είπε η Ασημίνα, απαντώντας στις κατηγορίες των συμπαικτών της.

Survivor: Με την πλάτη στον τοίχο η Ασημίνα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα