Survivor 4 – Αλέξης Παππάς: “Είχε παραγίνει το θέμα με τον Τζέιμς, είχα βαρεθεί να λέω το όνομά του”

Survivor 4 – Αλέξης Παππάς: “Είχε παραγίνει το θέμα με τον Τζέιμς, είχα βαρεθεί να λέω το όνομά του”
Ο Αλέξης Παππάς στο "Survivor 4" ΣΚΑΙ

Πώς ξεκίνησε η κόντρα με τον Τζέιμς, ποια είναι η γνώμη του για τον Τριαντάφυλλο και ποια πιστεύει πως θα είναι η τετράδα που θα βρεθεί στον τελικό του Survivor. Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 έκανε ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή “Love It” και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Στο πρώτο μέρος των δηλώσεών του ο πολυσυζητημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στον “αιώνιο εχθρό του”, τον Τζέιμς, στην παρεξήγηση με την Ελευθερία, στον Τριαντάφυλλο, ενώ εκμυστηρεύτηκε ποια, κατά τη γνώμη του, θα είναι η τετράδα που θα φτάσει στον τελικό.

“Είχε παραγίνει το θέμα με τον Τζέιμς, είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομά του. Τον τελευταίο καιρό ήταν περισσότερο κίνητρο για εμένα να έρχομαι σε κόντρα μαζί του, παρά να πάω στον τελικό”, είπε ο πρώην παίκτης του Survivor για τον Τζέιμς.

Συνεχίζοντας, ο ηθοποιός μίλησε για τον εαυτό του, περιγράφοντάς τον ως έναν παίκτη που ήταν πάντα ψύχραιμος και “περίμενε πάντα κάποιον να κάνει τη λάθος κίνηση. Μόλις την έκανε θα τη χρησιμοποιούσα εναντίον του”, παραδέχτηκε.

Ο Αλέξης Παππάς περιέγραψε ακόμα πότε ξεκίνησε η κόντρα του με τον Τζέιμς.

“Όλα ξεκίνησαν σε ένα παιχνίδι που ο Νίκος ζητούσε επίμονα να ζητήσουμε φάουλ. Όταν του είπα όχι, τότε εκείνος άρχισε τα μπινελίκια, κάτι που με ενόχλησε και του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη. Στην αρχή ο Τζέιμς υποστήριξε εμένα και ύστερα από μερικές ώρες ήταν 100% με την πλευρά του Νίκου. Στην αρχή της αντιπαράθεσής μας με τον Τζέιμς του ξεκαθάρισα ότι οτιδήποτε γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο”.

Αναφερόμενος στην Ελευθερία η ηθοποιός δήλωσε πως δεν ισχύουν όσα λέγονται πως η ίδια κατά την αποχώρησή της του ζήτησε να τελειώσει τον Τζέιμς, ενώ ακόμα μίλησε για την μεταξύ τους παρεξήγηση. “Με την Ελευθερία δεν γνωριζόμασταν απ ‘ έξω, είχαμε κάνει μια γνωριμία τύπου 2 ώρες. Όταν με έλεγε αγάπη μου μου φαινόταν περίεργο. Όταν μου ξεκαθάρισε τη θέση της το κατάλαβα'”.

Μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο ο Αλέξης υπογράμμισε πως είναι ιδιαίτερη περίπτωση, περιγράφοντάς τον ως έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να μην αγαπήσεις. “Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά τον αγαπάνε”, είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Εχει κουραστεί και ο ίδιος στο παιχνίδι. Όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι περισσότερο θέλει να φύγει παρά να μείνει”.

Κλείνοντας ο Παππάς έκανε μία μαντεψιά για το ποια θα είναι η τελική τετράδα. “Βλέπω μια πιθανή τετράδα στον τελικό: τον Νίκο, τον Ηλία, τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Θεωρώ οτι ο Νίκος έχει τις περισσότερες δυνατότητες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα