Survivor – Ασημακόπουλος: “Θα μας πρήζετε τα α….. γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;”

Survivor – Ασημακόπουλος: “Θα μας πρήζετε τα α….. γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;”
Survivor 4 glomex

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, Ασημακόπουλος, Μαριαλένα και Τριαντάφυλλος ήρθαν σε σφοδρή σύγκρουση.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/5) του Survivor 4 ο Γιώργος Ασημακόπουλος κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία και επέλεξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη, μια κίνηση δεν περίμενε κανένας.

Η επιλογή αυτή έβγαλε εκτός εαυτού τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η σχέση του ποδοσφαιριστή με τη Μαριαλένα είναι γνωστή, όπως και η φιλία του με τον γνωστό τραγουδιστή. Αμφότεροι θεώρησαν άδικη την επιλογή του Ασημακόπουλου, λόγω της καλής αγωνιστικής εικόνας του Κατσούλη.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor και λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφερε και πάλι στο προσκήνιο το ζήτημα, ενώ δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να κρύψει την ενόχλησή της με την επιλογή του συμπαίκτη της.

“Ήμουν σίγουρη ότι θα ψηφίσει εμένα και με το που άκουσα ‘Σάκης’ έπαθα σοκ. Δεν συζήτησα τίποτα με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Τώρα εκείνος βάζει το φιλικό κριτήριο μπροστά και λέω γιατί δεν ψηφίζεις εμένα, που ήμασταν μόνο στην αρχή στην ίδια ομάδα. Με τον Σάκη είναι 2-3 μήνες στην ίδια ομάδα και μου φάνηκε περίεργο ότι δεν ψήφισε εμένα. Απλά θεωρώ ότι το να δίνεις τον Σάκη είναι σίγουρη στρατηγική και εμένα με στενοχωρεί πολύ, που δεν βγαίνει μπροστά να το πει ότι ρε φίλε είσαι ο πιο δυνατός παίκτης εδώ μέσα και σε ψηφίζω. Θα ήταν πολύ πιο τίμιο και αντρίκιο να έπιανε ο Γιώργος τον Σάκη να του το πει”, είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Με τον Τριαντάφυλλο να συμπληρώνει: “Έπρεπε ο Γιώργος να πει ότι τον ψήφισε επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης. Είμαι σίγουρος ότι τα συζήτησαν μεταξύ τους και θέλουν να βγάλουν έξω τον Σάκη. Αν το έλεγε θα σηκωνόμουν, θα πήγαινα να τον φιλήσω και θα του έλεγα ότι είναι μάγκας. Τώρα είναι μεγάλος μαρμάγκας”.

Στις απανωτές επιθέσεις των φίλων του Κατσούλη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε με πολλή ένταση: “Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάλω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα @@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;”

Survivor 4: Μεγάλη ένταση λίγο πριν το αγώνισμα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα