Survivor: Χώρισε ο Αλέξης Παππάς – Συγκλονισμένη η Alessia, του τα “έσουρε” στον αέρα

Survivor: Χώρισε ο Αλέξης Παππάς – Συγκλονισμένη η Alessia, του τα “έσουρε” στον αέρα
Ο Αλέξης Παππάς Instagram (alexispapas)

Η Alessia Demetz μίλησε για τους λόγους χωρισμού της με τον Αλέξη Παππά. Τα παράπονα που έχει από τον ηθοποιό.

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας η πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά, Alessia Demetz, όπου μίλησε για τους λόγους χωρισμού της με τον πρώην παίκτη του Survivor 4. Η ίδια ήταν αρκετά στεναχωρημένη, ενώ ο λόγος της έδειξε πως έχει πολλά παράπονα από τον ηθοποιό.

“Χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ερωτευμένοι αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες. Ήταν μια απόφαση κι από τις δυο πλευρές. Είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις κι ο τρόπος που αντέδρασε δεν ήταν αυτός που θα ήθελα για τον σύντροφό μου. Ο τρόπος που έχω μεγαλώσει κι η παιδεία μου με κάνει να έχω έναν διαφορετικό τρόπο να βλέπω τα πράγματα”, είπε η ίδια.

Ενώ συνέχισε: “Δεν έχω σχέση με κάποιον άλλον και κάθε ημέρα ως επιχειρηματίας, είμαι σε επαφή με πολλές κυβερνήσεις. Ο Αλέξης λέει άλλα και κάνει άλλα. Αυτά που λέει θα πρέπει να έχουν μια συνέπεια. Μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά δεν παίζεις με τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων. Μακάρι να κάνει αυτά που θέλει και να είναι ελεύθερος στις επιλογές του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα