Survivor: Η Ελευθερίου διαψεύδει Ντάφυ για τον Παππά – “Δεν ήταν ό,τι πιο ωραίο”

Survivor: Η Ελευθερίου διαψεύδει Ντάφυ για τον Παππά – “Δεν ήταν ό,τι πιο ωραίο”
Η Ελευθερία Ελευθερίου Instagram / @eleftheria_elle

Στα "ψιλά" φαίνεται να πέρασε η Ελευθερία Ελευθερίου την απαράδεκτη ενέργεια του Τριαντάφυλλου κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor. Μπορεί ο παίκτης να αποκάλυψε προσωπικά δεδομένα της ίδιας, ωστόσο η ίδια "τα παίρνει χαλαρά και γελάει".

Έκπληκτοι οι θεατές του τελικού του Survivor, το βράδυ της Δευτέρας παρακολούθησαν τον Τριαντάφυλλο, σε μια άκρως άκομψη και παραβιαστική κίνηση, να αποκαλύπτει ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να προκαλεί βλέμματα αμηχανίας στους πρώην συμπαίκτες του.

Ο γνωστός τραγουδιστής που πήρε το μικρόφωνο και αντί να κάνει αυτό για το οποίο έγινε γνωστός, να τραγουδήσει, επέλεξε να μοιραστεί με τον κόσμο τα προσωπικά δεδομένα δύο πρώην παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Παρά τις εκκλήσεις του Γιώργου Λιανού, καθώς και άλλων παικτών που του ζητούσαν να μην ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε (“θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;”), αποκάλυψε την ερωτική συνεύρεση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, στην προσβλητική αυτή στιγμή, έκταση, μαζί και την επιβεβαίωση, έδωσε ο Πάνος Καλλίδης λέγοντας: “Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ”.

Σημειωτέον ότι η απαράδεκτη αυτή ενέργεια, κατά την οποία βγήκαν στη φόρα προσωπικά δεδομένα δύο ανθρώπων, έγινε μάλιστα σε μια στιγμή που ο ένας από τους δύο ανθρώπους που αφορά, δεν ήταν παρών.

Ελευθερία Ελευθερίου: “Το παίρνω χαλαρά και γελάω”

Οι πλέον κατάλληλοι άνθρωποι να αισθάνονται οργή προς τον Τριαντάφυλλο μετά την απαράδεκτη αυτή ενέργεια φυσικά είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς. Ωστόσο, όπως φάνηκε σε δηλώσεις που προχώρησε η πρώτη το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, η ίδια το πέρασε στα ψιλά, αναφέροντας δε ότι ο Τριαντάφυλλος “δεν θέλει το κακό της”.

“Το παίρνω πολύ χαλαρά και γελάω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος. Γενικά τρολάρει, τα λέει όπως τα λέει, μοναδικά. Φυσικά εννοείται πως δεν ισχύει αυτό που είπε. Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν πως δεν βρίσκεται εδώ και ο Παππάς να τον βάλει στη θέση του. Τον χρειαζόταν έναν Παππά. Δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Γέλασα, τι να κάνω. Άμα είχαμε Συμβούλιο θα του τα ΄λεγα”, ανέφερε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: “Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι γίνεται το αφήνω να περνάει στο ντούκου. Εννοείται ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει το κακό μου, έχουμε άψογη σχέση, απλά είναι ο τρόπος του και στο μυαλό του ήταν οκέι. Δεν το έκανε για να προσβάλει, είτε εμένα, είτε τον Αλέξη. Απλά είναι ο Τριαντάφυλλος. Στο μυαλό του ήταν όλο μια πλάκα. Εντάξει δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο. Όλα καλά. Τι να πούμε τώρα”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αλέξη Παππά, την οποία χαρακτήρισε “άψογη”.

“Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Από τη μέρα που βγήκαμε από το παιχνίδι είμαστε συνέχεια μαζί. Ο Αλέξης είχε πει αυτά που είχε πει στο παιχνίδι, αλλά μέσα στο ριάλιτι όλα τα διογκώνουμε. Το θέμα είναι την επόμενη μέρα να καταλαβαίνεις τα λάθη σου. Γιατί όλοι έχουμε κάνει τα λάθη μας. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα