Survivor: H μυστηριώδης εξαφάνιση της ματσέτας ανάβει φωτιές

Survivor: H μυστηριώδης εξαφάνιση της ματσέτας ανάβει φωτιές

Μόνο σε εύκολη υπόθεση δεν αναδεικνύεται η συμβίωση των δύο ομάδων στην ίδια παραλία. Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό ξεκίνησαν τα προβλήματα. Τι αποκάλυψε ο Αποστόλης Τότσικας

Οι χαρές, τα τραγούδια και η ανάλαφρη διάθεση των παικτών που διασκέδασαν στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων, είναι οριστικά στο παρελθόν και πλέον τα πρώτα σύννεφα στην κοινή τους συμβίωση στην ίδια παραλία, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται πάνω από τον ουρανό της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Και μπορεί στο χθεσινό επεισόδιο Διάσημοι και Μαχητές να πέρασαν με επιτυχία το πρώτο crash test της κοινής συμβίωσης που ήταν το μοίρασμα των εβδομαδιαίων προμηθειών σε ρύζι, λάδι και αλεύρι, ωστόσο σήμερα προμηνύεται μεγάλη κόντρα εξαιτίας της μυστηριώδους εξαφάνισης της ματσέτας των Διασήμων.

Το πολύτιμο, για την επιβίωση στο νησί, εργαλείο έκανε φτερά και οι παίκτες των δύο ομάδων αρχίζουν να φτιάχνουν σενάρια, ενώ κάποιοι άλλοι πάνε ένα βήμα παραπέρα κατονομάζοντας ευθέως συμπαίκτες τους ως υπεύθυνους της εξαφάνισης.

Χαρακτηριστικό είναι πως στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου ο εμφανίζεται ο Γιάννης Σπαλιάρας να κατηγορεί ανοιχτά τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ως ‘κλέφτη’ της ματσέτας.

Οι δύο παίκτες εξάλλου δε φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα διατηρούν και τις καλύτερες των σχέσεων καθώς στο χθεσινό αγώνισμα είχαν μια στιγμή έντασης, ενώ και στο πάρτι της ένωσης ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δε μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Σπαλιάρα, στο πηγαδάκι που είχε με την Ευριδίκη Βαλαβάνη, και πλέον φαίνεται πως οι προσωπικές στρατηγικές όσο παιχνίδι θα προχωρά θα γίνονται όλο και πιο έντονες.

Μένει να αποδειχτεί λοιπόν, αν η εξαφάνιση της ματσέτας είναι ένα τυχαίο γεγονός, ή ‘εχθρική’ ενέργεια των αντιπάλων. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που αντικείμενα εξαφανίζονται αλλά στην πρόσφατη αποκάλυψη του παιχνιδιού, φάνηκε πως τα αντικείμενα αυτά γινόταν προιοντα ανταλλαγής φαγητού με τους ντόπιους. Λέτε η ματσέτα των διασήμων να είχε την ίδια τύχη παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις του Σάκη Τανιμανίδη;

Επιτέλους νίκη

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Διάσημοι έστω και στο νήμα κατάφεραν να πάρουν νίκη μετά από καιρό χάρις στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευριδίκη Βαλαβάνη και να χαρούν το έπαθλο της επικοινωνίας.

Εκεί μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Χρανιώτη, που έλαβε γράμμα από το φίλο του και επίσης ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα που μίλησε με θαυμασμό για τα κατορθώματα του φίλου του στο ρεάλιτι επιβίωσης και δεν έκρυψε την επιθυμία του να δοκιμαστεί και εκείνος σε κάτι ανάλογο. Ίσως να στέλνει το δικό του μήνυμα στην παραγωγή για το Survivor της νέας σεζόν…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα