Survivor: Κι άλλος σοβαρός τραυματισμός μετά από το ανατριχιαστικό ατύχημα του Hikmet

Survivor: Κι άλλος σοβαρός τραυματισμός μετά από το ανατριχιαστικό ατύχημα του Hikmet

Μετά από το μεγάλο σοκ κατά τον τραυματισμό του Hikmet, οι παίκτες δεν θα ηρεμήσουν, αφού σύμφωνα με το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας, θα υπάρξει ένας ακόμη τραυματισμός σε γυναίκα παίκτρια αυτή τη φορά.

Ένας ακόμη τραυματισμός θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους παίκτες του Survivor, μετά από το ανατριχιαστικό χτύπημα του Hikmet το βράδυ της Κυριακής, που σόκαρε τους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές. 

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, το πόδι του Τούρκου παίκτη “κλείδωσε” σε εμπόδιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο γόνατό του, παρότι οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάκωση στον αστράγαλο.

Οι παίκτες βρέθηκαν σε απόγνωση, έκλαιγαν και δεν μπορούσαν να συνέλθουν. Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη, “ο τραυματισμός δεν θα αφήσει μόνιμη ζημιά στον Χικμέτ“, με τις εκτιμήσεις να είναι θετικές.

Μετά από το μεγάλο αυτό σοκ, οι παίκτες δεν θα ηρεμήσουν, αφού σύμφωνα με το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας, θα υπάρξει ένας ακόμη τραυματισμός σε γυναίκα παίκτρια αυτή τη φορά. 

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, η παίκτρια πέφτει στο έδαφος κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και δεν μπορεί να σηκωθεί, ενώ φαίνεται πως το χτύπημα έγινε στο πόδι της.

Όλοι πηγαίνουν προς το μέρος της για να βοηθήσουν, ενώ ακόμη και ο Τανιμανίδης ακούγεται να λέει “αν είναι δυνατόν”, αφού πρόκειται για τον δεύτερο σερί τραυματισμό στο Survivor αυτές τις μέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα