Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Στο νοσοκομείο το “alter ego” του Τζέιμς – Στον “αέρα” η συμμετοχή του

Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Στο νοσοκομείο το “alter ego” του Τζέιμς – Στον “αέρα” η συμμετοχή του

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, αβέβαιο κρίνεται και το μέλλον του Νίκου Μπάρτζη στο φετινό Survivor. Το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός παραλίας.

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή προκάλεσε την ψυχολογική κατάρρευση του πολύ καλού του φίλου, Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο άκουσμα της απόφασής του να φύγει οικειοθελώς από το Survivor.

Ο Νίκος Μπάρτζης διανύει μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στον Άγιο Δομίνικο, με την ψυχολογική του κατάσταση να επιδεινώνεται λόγω των νεών δεδομένων, τη στιγμή που πρέπει ούτως ή άλλως να διαχειριστεί το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής “Love it”, ο παίκτης των μπλε δεν βρίσκεται στην παραλία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί εκ νέου η σοβαρότητα του προβλήματος που έχει στα γόνατα. Πρόκειται για έναν τραυματισμό που τον έχει επηρεάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα και ο οποίος τον οδήγησε στο νοσοκομείο, δημιουργώντας ερωτηματικά για το μέλλον του στο Survivor.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το αν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει και εκείνος από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ούτε και αν στο “ζύγι” της απόφασής του μπαίνει και η αποχώρηση του Τζέιμς. Ωστόσο, η επόμενη μέρα στο νησί παραμένει θολή, δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων και δη της επιδείνωσης του τραυματισμού του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα