Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor 5 Facebook / @Survivor Greece

Ποιος παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν το πολυαναμενόμενο πάρτι της Ένωσης. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Συναρπαστικό αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (13/04) στον ΣΚΑΙ, ενώ απόψε θα μάθουμε και τον παίκτη που αποχωρεί λίγο πριν την Ένωση των δύο ομάδων.

Η ηρεμία αποτελεί πλέον άγνωστη λέξη στην καλύβα των Μπλε. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Άρης Σοϊλέδης έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε υψηλούς τόνους.

Την ίδια ώρα, λίγο πριν τον τελευταίο αγώνα επάθλου φαγητού της εβδομάδας, οι τόνοι ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεβαίνουν επικίνδυνα, όταν ο make-up artist αποκαλύπτει το “υπόγειο” σχέδιο των συμπαικτών του.

Στο στίβο μάχης, το ατύχημα της Θωμαΐδας Εμμανουηλίδου “παγώνει” τόσο τους συμπαίκτες όσο και τους αντιπάλους της. Η παίκτρια των Μπλε θα χρειαστεί να εγκαταλείψει τον αγώνα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα spoilers, η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού είναι η Μπλε.

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες συναντώνται, για τελευταία φορά πριν το μεγάλο πάρτι της Ένωσης, στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί όπου για έναν ή μία το ταξίδι στο Survivor θα λάβει τέλος.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Αντωνόπουλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Νίκος Γιάννης.

Παρά την μεγάλη επιθυμία των παικτών να αποχωρήσει ο make-up artist, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο Νίκος Αντωνόπουλος είναι εκείνος που εγκαταλείπει το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Δείτε το trailer της Τετάρτης (13/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα