Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία – Αυτός ο παίκτης βγαίνει στον “τάκο”

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία – Αυτός ο παίκτης βγαίνει στον “τάκο”
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Με μεγάλες ανατροπές επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής το Survivor All Star. Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνας ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (26/02) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και αναμένεται πιο εκρηκτικό από ποτέ.

Στο νέο επεισόδιο οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, αλλά και για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Survivor All Star: Χάος στον αγώνα – Λιποθύμησε η Ελευθερίου

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο νέο επεισόδιο τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν, με τους διαγωνιζόμενους να ψάχνουν δυνάμεις για τη συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της πρώτης ασυλίας, μια απρόσμενη αδιαθεσία στον πάγκο των Κόκκινων θα έρθει να ταράξει τους πάντες.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθούμε στο trailer της Κυριακής, η Ελευθερία Ελευθερίου θα χάσει τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να πρέπει να οδηγηθεί εκτάκτως εκτός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

«Στα πρώτα ματσαρίσματα, όπως καθόμουν στον πάγκο και φώναζα, ξεκίνησα να νιώθω αδυναμία. Όταν έπεσα κάτω δεν έβλεπα, δεν είχα δει ποιοι ήρθαν δίπλα μου, δεν είχα δει ποιοι με πήγαν στον γιατρό, δεν είχα δει ποιος ήταν δίπλα μου» φαίνεται να δηλώνει, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια και παίκτρια των Διασήμων στο Survivor All Star.

«Τρέχουν όλα τα αγόρια και εμείς, εννοείται, όσοι ήμασταν εκεί παρόντες για να την βοηθήσουμε και να δούμε τι έχει η κοπέλα και ο Μάριος στο πουθενά» εξηγεί, στη συνέχεια, η Χριστίνα Κεφαλά, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ανατρεπτικό θα είναι το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, όπου το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες οι Μπλε κάνουν την ανατροπή και επικρατούν απέναντι στους Κόκκινους, αναγκάζοντάς τους να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι Κόκκινοι ψηφίζουν αρνητικά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Χριστίνα Κεφαλά φαίνεται πως θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Survivor All Star: Το trailer της Κυριακής (26/2)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα