Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού
Survivor 5 ΣΚΑΙ

Στα άκρα η σχέση του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor. Μπλε ή Κόκκινοι θα κερδίσουν το αποψινό αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό;

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor 5 που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου (02/04) στον ΣΚΑΪ.

Η κατάσταση στους Μπλε συνεχίζει να είναι εξαιρετικά άσχημη. Πρωταγωνιστής των εντάσεων είναι για ακόμα μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έρχεται σε σύγκρουση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Όπως βλέπουμε στο αποψινό trailer, οι δύο παίκτες των Μπλε τσακώνονται μπροστά σε όλους, ενώ αλληλοκατηγορούνται για τα προβλήματα της ομάδας.

Παρόλα αυτά, τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι θα αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και θα βάλουν τα δυνατά τους στη μάχη που θα ακολουθήσει με έπαθλο το φαγητό.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Μπλε θα είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να επικρατήσουν και να κερδίσουν το σημερινό αγώνισμα του Survivor.

Στο μεταξύ, όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας του Τάκη Καραγκούνια έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (02/04) και η παραγωγή του Survivor πιθανότατα τον έχει ήδη ενημερώσει, ώστε να αποφασίσει τι θα γίνει με τη συμμετοχή του.

Survivor: Το trailer του Σαββάτου (02/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα