Survivor Spoiler: Πώς διαμορφώνονται οι νέες ομάδες – Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο

Survivor Spoiler: Πώς διαμορφώνονται οι νέες ομάδες – Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο
Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 4 μετά την αποχώρηση Τζέιμς. Δημιουργούνται δύο νέες ομάδες στο παιχνίδι. Εκτός ριάλιτι ο Νίκος Μπάρτζης.

Αναπάντεχες οι εξελίξεις στο Survivor 4, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, η οποία προκάλεσε την ψυχολογική κατάρρευση του πολύ καλού του φίλου, Νίκου Μπάρτζη, του οποίου η παραμονή στο παιχνίδι βρίσκεται στον “αέρα”.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (16/05), θα παρακολουθήσουμε ένα έκτακτο Συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως από εδώ και πέρα η προσπάθειά τους γίνεται “πιο ατομική”, ενώ δύο νέες ομάδες δημιουργούνται.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι η τρίτη φορά που γίνεται ανακατάταξη των ομάδων φέτος. Οι δύο νέες ομάδες διαμορφώνονται ως εξής:

Στους Μπλε θα είναι οι Τριαντάφυλλος, Κόρο, Καρολίνα, Μαριαλένα.

Στους Κόκκινους θα είναι οι Ηλίας, Σάκης, Ελένη, Ασημακόπουλος, Νικολέτα.

Την ίδια ώρα, τόσο στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού, όσο και στο αγώνισμα απών είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε κάποια προβλήματα υγείας τις προηγούμενες μέρες και εξετάστηκε από γιατρούς. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, πάντως, το “alter ego” του Τζέιμς Καφετζή αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4, ακολουθώντας τον φίλο του.

Την ίδια στιγμή, άλλα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θέλουν τη νέα Μπλε ομάδα να είναι η νικήτρια του αποψινού επάθλου φαγητού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα