Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Νίκου Μπάρτζη και η ατάκα Λιανού

Survivor: Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Νίκου Μπάρτζη και η ατάκα Λιανού
Ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor 4 Youtube / @Skai.gr

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε οικειοθελώς από το "Survivor 4". Τι έγινε με τους γιατρούς της παραγωγής. Τι του αποκάλυψαν στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου.

Αποχώρησε οικειοθελώς από το “Survivor 4” την Κυριακή (16/05) ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ οι κάτοικοι στο χωριό Ζευγολατιό του ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα, αντίστοιχη με εκείνη του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο.

Ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (17/05) στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 FM, αποκάλυψε σχετικά με την αποχώρηση του παίκτη:

“Οι γιατροί τσέκαραν τον Νίκο. Έχει ένα θεματάκι με τα γόνατα και, μάλιστα, όχι στο πόδι που είχε χτυπήσει, αλλάστο άλλο πόδι. Οι γιατροί του είπαν ότι θέλει αποθεραπεία για κάποιο χρόνο. Η παραγωγή του πρότεινε να κάτσει και να κάνει την αποθεραπεία του εντός του παιχνιδιού. Αλλά ο Νίκος είναι τύπος, ο οποίος δεν θα καθόταν στον πάγκο με τίποτα. Θέλει να μπει μέσα στον στίβο και να παίξει. Ειδικά τώρα, στο ατομικό παιχνίδι, που οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλον”.

Ωστόσο, στην εκπομπή “Πρωινό”, ο Βαγγέλης Περρής έδωσε το παρασκήνιο της αποχώρησής του Νίκου Μπάρτζη, αναφέροντας το πραγματικό πρόβλημα υγείας του και τον λόγο που αποφάσισε να φύγει. Όπως είπε:

“Δεν έχει ένα απλό πρόβλημα στο πόδι. Το έχει πολύ καιρό. Μετά από κάθε αγώνισμα, πήγαινε στους γιατρούς και τους έλεγε ότι έχει πρόβλημα, αλλά του έλεγαν ότι δεν έχει κάτι και μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ο ίδιος ζήτησε από την παραγωγή να πάει στο νοσοκομείο, ως προϋπόθεση για να μείνει στο παιχνίδι, και εκεί ανακάλυψαν ότι έχει ρήξη χιαστού. Αυτό που λέει ο Γιώργος Λιανός δεν ισχύει, ότι θα μπορούσε να συνεχίσει. Η ρήξη χιαστού σε πηγαίνει πίσω τουλάχιστον ένα εξάμηνο. Στο νοσοκομείο του είπαν αυτά που δεν του είχαν πει οι γιατροί του Survivor. Είναι περίεργο, γιατί η ρήξη χιαστού είναι ορατή, εμφανής”.

Λιανός: “Στεναχωρήθηκα πιο πολύ για τον Μπάρτζη, παρά για τον Τζέιμς”

Αξιοσημείωτη είναι, πάντως, μια ατάκα του Γιώργου Λιανού σχετικά με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις των δύο φίλων από το “Survivor 4”, με τον παρουσιαστή να δηλώνει για ποια από τις δύο στεναχωρήθηκε περισσότερο και γιατί.

“Όσον αφορά την περίπτωση του Τζέιμς, οκ, είναι λίγο κρίμα ρε παιδί μου, γιατί αποχώρησε ενώ έχει φάει πολύ καιρό μέσα στο παιχνίδι. Αλλά είχε ένα δικό του στόχο, θεώρησε ότι πρέπει να αποχωρήσει τώρα, έκανε αυτό που ήθελε. Εγώ στεναχωρήθηκα πιο πολύ για τον Νίκο, γιατί ήταν παίκτης που πιστεύω θα πήγαινε πολύ μακριά. Είχε πείσμα ρε παιδί μου, θα πήγαινε πολύ καλά. Δηλαδή και τραυματισμένος έμπαινε μέσα, δεν σταμάταγε, θα πήγαινε για τελικό. Για αυτό το παιδί στεναχωρήθηκα λίγο πιο πολύ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα