Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Οι τρεις “ορκισμένοι εχθροί” του στο παιχνίδι

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Οι τρεις “ορκισμένοι εχθροί” του στο παιχνίδι
Ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor 4 Facebook / @Survivor Greece

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο, τα ανοιχτά μέτωπα με τρεις συγκεκριμένους παίκτες δεν έκλεισα ποτέ. Ποιοι ήταν οι τρεις "αιώνιοι" αντίπαλοί του.

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν, ομολογουμένως, ένας ιδιαίτερα έξυπνος παίκτης μεταξύ αυτών που είχαν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, αποτελώντας ένα από τα φαβορί για τη νίκη του μεγάλου επάθλου του φετινού Survivor.

Ο 24χρονος πρώην παίκτης των μπλε, πίσω από κάθε του κίνηση έκρυβε και μία μελετημένη στρατηγική, καθώς, πέρα από ανταγωνιστικός κόντρα σε κάθε αντίπαλο στον στίβο μάχης ήταν και ιδιαίτερα ευφυής ως προς τη διαχείριση της “ριάλιτι” πλευράς του παιχνιδιού. Στο αγωνιστικό σκέλος, σύμφωνα με τα στατιστικά ήταν νούμερο 2 στην κατάταξη με 171 αγώνες, με 114 νίκες και μόνο 57 ήττες, ενώ στο κομμάτι της συμβίωσης, για ένα ευρύ διάστημα του παιχνιδιού είχε καταφέρει να διαμορφώσει μία δική του υποομάδα κλίκα με ιδιαίτερα ισχυρούς παίκτες.

Στη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, ο Τζέιμς Καφετζής είχε αποκτήσει και αρκετούς “εχθρούς”, με τους οποίους ήρθε σε ανοιχτή -που συχνά γινόταν σφοδρή- αντιπαράθεση ουκ ολίγες φορές. Από την αρχή του παιχνιδιού, όταν πλέον έδειχνε να ξεχωρίζει, οι κόντρες άρχισαν να πληθαίνουν, ενώ στην πορεία, με κάποιους έγιναν πιο συστηματικές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διαφορετικοί πόλοι εντός του παιχνιδιού.

Αλέξης Παππάς Vs Τζέιμς Καφετζής

Αλέξης Παππάς - Τζέιμς Καφετζής glomex

Ο Αλέξης Παππάς ήταν “ορκισμένος εχθρός” του Τζέιμς Καφετζή μέσα στο παιχνίδι. Λίγο καιρό πριν ο ίδιος αποχωρήσει από το παιχνίδι είχε αποκαλύψει ανοιχτά την επιθυμία και πρόθεσή του, που έκρυβε και το πλάνο εναντίον του αντιπάλου του: “Ο δικός μου στόχος και λόγος για να συνεχίσω στο Survivor είναι ο Τζέιμς. Αν δεν φύγει, δεν θα ησυχάσω”. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν έγινε, τουλάχιστον όχι όπως το είχε σχεδιάσει, καθώς ο ηθοποιός-παίκτης των κόκκινων έφυγε πρώτος, κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού, σε αντίθεση με την μετέπειτα οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς.

Φημολογείται μάλιστα, πως ένας από τους λόγους της πεσμένης ψυχολογίας και της φθοράς που είχε υποστεί όλο το τελευταίο διάστημα ο Τζέιμς είχε να κάνει με τις συνεχείς τριβές που είχαν με τον Παππά, πράγμα βέβαια που είχε δηλώσει και ο ίδιος όταν ακόμη οι δυο τους βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Παππάς έβαλλε συχνά με χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου σε βάρος του Τζέιμς, όπως όταν τον αποκάλεσε “σαθρό χαρακτήρα” αλλά και “σάπια τομάτα”.

Ο ίδιος πάντως, μετά την αποχώρησή του είχε δηλώσει: “Είχε παραγίνει το θέμα με τον Τζέιμς, είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομά του. Τον τελευταίο καιρό ήταν περισσότερο κίνητρο για εμένα να έρχομαι σε κόντρα μαζί του, παρά να πάω στον τελικό”, είπε ο πρώην παίκτης του Survivor για τον Τζέιμς.

Μάλιστα, είχε περιγράψει και πώς αλλά και πότε ξεκίνησε η κόντρα του με τον Τζέιμς: “Όλα ξεκίνησαν σε ένα παιχνίδι που ο Νίκος ζητούσε επίμονα να ζητήσουμε φάουλ. Όταν του είπα όχι, τότε εκείνος άρχισε τα μπινελίκια, κάτι που με ενόχλησε και του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη. Στην αρχή ο Τζέιμς υποστήριξε εμένα και ύστερα από μερικές ώρες ήταν 100% με την πλευρά του Νίκου. Στην αρχή της αντιπαράθεσής μας με τον Τζέιμς του ξεκαθάρισα ότι οτιδήποτε γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο”.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open, τη στιγμή της αποχώρησής του, ο Αλέξης Παππάς φέρεται να είχε πει στον Τζέιμς Καφετζή: “Θα τα πούμε έξω παλιομ….”.

Σάκης Κατσούλης vs Τζέιμς Καφετζής

Οι δύο αυτοί παίκτες έγιναν -αρνητικοί- πρωταγωνιστές στην ίσως πιο έντονη αντιπαράθεση που είδαμε, τουλάχιστον on camera, στο φετινό Survivor.

Σάκης Κατσούλης και Τζέιμς Καφετζής κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια πριν ακόμη διαφοροποιηθούν οι ομάδες τους και χωρίσουν τα… τσανάκια τους.

Μετά το τέλος ενός αγωνίσματος, παρά τη νίκη τους, τα πράγματα ξέφυγαν στους Μπλε όταν επανήλθε η συζήτηση σχετικά με τις επαφές που είχαν πριν από το παιχνίδι η Μαριαλένα με τον Σάκη Κατσούλη και τον Πάνο Καλίδη. Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν, με την αντιπαράθεση μεταξύ Μαριαλένας και Τζέιμς-Μπάρτζη να κορυφώνεται.

Ωστόσο, μετά από αναφορά στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη, ο τελευταίος επενέβη, όντας έξω φρενών και πλησιάζοντας απειλητικά προς τους δύο παίκτες. “Το όνομά μου μην το ξαναναφέρετε. Τέλος! Όταν θα αναφέρεις το όνομά μου θα μιλάς μπροστά μου! Τέλος!”, φώναζε ο Σάκης στους Τζέιμς και Νίκο. Ο τελευταίος μάλιστα εκνευρίστηκε και οι δύο ήρθαν πολύ κοντά, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν ώστε να μην έρθουν στα χέρια. Την ίδια ώρα, η Μαριαλένα φώναζε κλαίγοντας, απευθυνόμενη στους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη: “Ντροπή σας. Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά”.

Ρεπορτάζ σε διάφορες πρωινές εκπομπές πάντως ανέφεραν τότε πως οι δυο τους πιάστηκαν όντως στα χέρια και ότι χρειάστηκε η επέμβαση της παραγωγής για να εκτονωθεί η τεταμένη ατμόσφαιρα.

Οι δυο τους δεν κατάφεραν ποτέ να τα βρουν στη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν μιλούσαν καν, ενώ συχνά-πυκνά πετούσαν σπόντες εκατέρωθεν. Ο Σάκης Κατσούλης πάντως είχε ξεκαθαρίσει πολλές φορές στον Τζέιμς Καφετζή ότι δεν θέλει να αναφέρεται στο όνομά του, ενώ σε μία άλλη μεταξύ τους αντιπαράθεση του είχε πει με έντονο και αυστηρό τόνο ότι είναι 24 ετών και δεν έχει μάθει να μιλάει.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη vs Τζέιμς Καφετζής

Καβγάς Τζέιμς, Νίκου, Μαριαλένας στο Survivor 4 Glomex

Στη σκιά της μονομαχίας Τζέιμς-Σάκη και οι “ανοιχτοί λογαριασμοί” που έμειναν ως είχαν με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σε μία από τις τελευταίες τους κόντρες, η Μαριαλένα είχε κάνει επίθεση προς τον Τζέιμς, καλώντας τον αναρωτηθεί πώς γίνεται όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να τα έχουν βάλει μαζί του.

Φίλε μου, η ερώτηση είναι απλή. Γιατί να είσαι εσύ μόνο ο σωστός και οι άλλοι δέκα όχι; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ Τζέιμς μου εάν εσύ έχεις κάνει κάποιο λάθος και έχεις βάλει όλους τους παίκτες του Survivor εναντίον σου; Μπλε ομάδα δεν πρόκειται να γίνουμε, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ..ο”, είχε δηλώσει on camera.

Παλαιότερα, ο Τζέιμς Καφετζής και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν έρθει σε σύγκρουση όταν άρχισαν να λογομαχούν για το θέμα των ψηφοφοριών, με τη Μαριαλένα να λέει πως ο Τζέιμς την κατηγορεί ότι “μαγειρεύει” τις ψήφους, ενώ αυτή είναι μια τακτική που ακολουθεί ο ίδιος από την αρχή του παιχνιδιού.

Στην αντιπαράθεση των δύο παικτών, ήρθαν στην επιφάνεια θέματα τα οποία είχαν “θάψει” εδώ και πολύ καιρό, όπως το αν ο Τζέιμς είχε νιώσει απειλή όταν μπήκε ο Σάκης Κατσούλης στο παιχνίδι, το ότι είχε πει στη Μαριαλένα να τον ψηφίσουν για αποχώρηση αν θα την κάνει να νιώσει καλύτερα, καθώς και το ότι η παίκτρια είχε μοιραστεί στοιχεία της προσωπικής της ζωής με τον Τζέιμς.

Στο σημείο εκείνο, μάλιστα, “μπήκε” στην κουβέντα και η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα, η οποία έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετές βδομάδες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η Μαριαλένα είπε στον Τζέιμς πως η Μαριπόζα φεύγοντας της είχε πει να τον προσέχει, επειδή πίσω από την πλάτη της λέει πως “δεν της κόβει” και ότι είναι “σκυλάκι”.

Ο καβγάς των δύο έληξε με την παρέμβαση του Σάκη και του Αλέξη, οι οποίοι τους ζήτησαν να σταματήσουν να στριμώχνουν τη Μαριαλένα.

Πιο παλιά, η Μαριαλένα είχε κάνει έκκληση στους οπαδούς του Survivor να μην λυπούνται τον Τζέιμς τώρα που είναι μόνος του με τον Νίκο: “Τον τελευταίο καιρό ο Τζέιμς δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό, παρ’όλα αυτά έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα στο παρελθόν, έχει σκεφτεί και έχει πράξει εις βάρος ατόμων εδώ μέσα. Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο. Με ενοχλεί λίγο ο τρόπος του που είναι ειρωνικός, εριστικός πολλές φορές, που έχει έπαρση. Στις αρχές του παιχνιδιού έκανε μπαμ αυτό, τώρα ίσως επειδή έχει λάβει κάποια μηνύματα, έχει αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης. Πιστεύω όμως ότι έτσι είναι ο Τζέιμς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα