Survivor: Ξέσπασε κατά του Σοϊλέδη η Ασημίνα – “Τους παίρνει στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό”

Survivor: Ξέσπασε κατά του Σοϊλέδη η Ασημίνα – “Τους παίρνει στο δάσος και τους πιπιλάει το μυαλό”
Ασημίνα Χατζηανδρέου GLOMEX - SKAI TV

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με την παίκτρια των κόκκινων να τον κατηγορεί για χειραγώγηση των άλλων παικτών. "Τελικά άλλαξα πλευρό και κοιμήθηκα με το αριστερό".

Συνέχεια στη μεταξύ τους ένταση έδωσαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι δύο παίκτες απάντησαν για τις κατηγορίες που αντάλλαξαν στο χθεσινό συμβούλιο, με την Ασημίνα να κατηγορεί ανοιχτά τον Άρη για χειραγώγηση των παικτών, σχετικά με τις ψηφοφορίες.

“Χθες στο συμβούλιο άκουσα την Ασημίνα να υπονοεί ότι εγώ συμμετείχα στην ψηφοφορία των κόκκινων, ότι εγώ έστησα την ψηφοφορία πάλι. Δηλαδή αυτή η καραμέλα ότι ο Άρης φταίει για όλα και ότι ο Άρης τα στήνει όλα, δεν νομίζω να είμαι ο πάπας της Ρώμης.

Δεν έχω καμία σχέση, η ομάδα της την ψήφισε γιατί είναι αδύναμη αγωνιστικά πλέον, δεν δίνει αυτά που έδινε στην ομάδα της. Μετά τον τραυματισμό της είναι πολύ πεσμένη και όλοι το βλέπουν και το είπε και η ίδια”, είπε από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης.

Φυσικά, δεν άργησε και η απάντηση της Ασημόνας στον πρώην ποδοσφαιριστή, όπου είπε τα εξής: “Τελικά άλλαξα πλευρό, κοιμήθηκα με το αριστερό πλευρό σήμερα για να δω αν θα δω τον Άρη Σοϊλέδη στον ύπνο μου, κάτι που υποστηρίζει και λέει ο ίδιος. Και λέει ότι έχω εμμονή μαζί του. Να λέει ότι εγώ έχω εμμονή μαζί του, όταν εκείνος παίρνει άτομα μαζί του στο δάσος μέσα και κάθεται και τους πιπιλάει το μυαλό“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα