Τελικός Bachelor: Πλάνα από την τελευταία αναμέτρηση στη Μάνη

Τελικός Bachelor: Πλάνα από την τελευταία αναμέτρηση στη Μάνη

Βίβιαν και Νικολέτα συναντούν για τελευταία φορά απόψε τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο "Bahelor". Σε ποια θα δώσει το εντυπωσιακό μονόπετρο και την καρδιά του.

Δύο είναι οι φιναλίστ που διεκδικούν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ο οποίος θα επιλέξει απόψε, Παρασκευή (18/12) στις 22:00 στον Alpha την κοπέλα με την οποία θα συνάψει σχέση και θα συνεχίσει τη ζωή του.

Ο μεγάλος τελικός του “Bachelor” θα πραγματοποιηθεί στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Έλληνα Bachelor για την οποία μιλάει πολλές φορές με όμορφα λόγια και νοσταλγική διάθεση.

Η Βίβιαν και η Νικολέτα θα πουν απόψε το “Σ’ αγαπώ” στον Παναγιώτη, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει σε ποια θα χαρίσει το πολυπόθητο δαχτυλίδι, ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, που θα την αναδείξει νικήτρια.

Οι δύο κοπέλες θα βάλουν τα όμορφα φορέματά τους, θα βαφτούν και θα ετοιμαστούν να συναντήσουν για τελευταία φορά στο ριάλιτι του Alpha τον Παναγιώτη, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ο Παναγιώτης δηλώνει ότι αισθάνεται ερωτευμένος και με τις δύο κοπέλες, γι’ αυτό και όλα μπορούν να ανατραπούν σε αυτή την τελευταία αναμέτρηση της Βίβιαν και της Νικόλ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα