Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης Κουρλαμπάς “εισβάλλει” στη σειρά – Τι λέει για τον ρόλο του

Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης Κουρλαμπάς “εισβάλλει” στη σειρά – Τι λέει για τον ρόλο του
Θανάσης Κουρλαμπάς www.ndpphoto.gr

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι ένας από τους τρεις ηθοποιούς που θα προστεθούν στο καστ της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Θα υποδύεται τον Κλεομένη Ψαθά. Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι το νέο πρόσωπο που θα συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες», υποδυόμενος τον Κλεομένη Ψαθά, ενώ άλλοι δύο ηθοποιοί θα προστεθούν στο καστ της σειράς.

Ο Κουρλαμπάς θα “εισβάλει” στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και μίλησε για τον ρόλο του. Όπως αποκάλυψε:

“Ο Κλεομένης Ψαθάς είναι γόνος αστικής οικογένειας, μεγαλωμένος στο εξωτερικό που μπαίνει στη ζωή του Δούκα Σεβαστού. Έχει πολλές ανατροπές και ο ρόλος και οι σχέσεις των ηρώων με τον Κλεομένη. Αρχίζει ένα ειδύλλιο με την Πηνελόπη, την κόρη του Δούκα Σεβαστού, επιθυμεί να την παντρευτεί”.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, επίσης, για την καριέρα του, το ότι θεωρεί τον εαυτό του καλό μπαμπά, όπως και για τα ποσά που έπαιρναν οι ηθοποιοί κάποτε που δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα.

Ακόμη, μοιράστηκε και ένα συμβάν που του συνέβη σε ένα αστικό λεωφορείο και διευκρίνισε την διαφορά του να είσαι διάσημος με το να είσαι αναγνωρίσιμος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα