Θέμης Κανέλλος: Όλη η Αλήθεια για το Big Brother σε ένα βίντεο

Θέμης Κανέλλος: Όλη η Αλήθεια για το Big Brother σε ένα βίντεο
Youtube

Υπήρχαν παίκτες που είχαν ερωτικές επαφές; Η Άννα-Μαρία γιατί εξαφανιζόταν κάποιες ώρες της ημέρας από το σπίτι; Ο πρώην παίκτης του Big Brother αποκαλύπτει αλήθειες που δεν γνωρίζαμε για το παιχνίδι.

Έμπαινει ψυχολόγος καθημερινά στο παιχνίδι; Έκανε κανείς σεξ; Η Άννα-Μαρία είναι καλά ψυχολογικά; Ποιος άξιζε να κερδίσει το έπαθλο του Big Brother; Με την Αφροδίτη τι έγινε, επέλεξε το αντίπαλο στρατόπεδο; Οι κάμερες ήταν 24 ώρες ανοιχτές; “Έμπαινες” Ζακ;

Ο Θέμης Κανέλλος, πρώην παίκτης του Big Brother, δίνει απαντήσεις σε διάφορα καίρια ερωτήματα που δεν γνωρίζαμε για το δημοφιλές ριάλιτι σε ένα βίντεο διάρκειας 1 ώρας και 13 λεπτών.

“Μου είχατε λείψει πάρα πολύ, πήρα πολλή αγάπη απο εσάς όλο αυτό τον καιρό. Το Big Brother ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Μου κάνετε πολλές ερωτήσεις για το παιχνίδι, θα τις λύσουμε όλες σήμερα. Όσα μπορώ να πω, θα τα πω”, ακούγεται να λέει ο 18χρονος Youtuber στην αρχή του βίντεο;

Μεταξύ άλλων ο Θέμης ερωτήθηκε για το εάν κάποιοι παίκτες συνευρέθηκααν ερωτικά μέσα στο παιχνίδι. “Σεξ δε ξέρω. Μπορεί. Δνε τα ξέρω εγώ αυτά… Σεξ δε νομίζω ότι παίχτηκε. Να πω την αλήθεια νομίζω ότι παίχτηκαν κάποια προκαταρτικά. Από ότι έχω ακούσει και αφού βγήκα. Δε θα πω από ποιους. Κάτι έχω ακούσει. Κάτι έχω πιστέψει. Κάτι και εγώ μέσα σε αυτό το δωμάτιο… Κάτι, κάτι, κάτι. Δε ξέρω. Δε μου έχουν πει ποτέ κάτι, δεν είδα κάτι εντελώς προφανές να πω ότι αυτοί…”.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα