Τιτανικός: Οι Simpsons είχαν προβλέψει την εξαφάνιση του υποβρυχίου, πριν από 17 χρόνια

Τιτανικός: Οι Simpsons είχαν προβλέψει την εξαφάνιση του υποβρυχίου, πριν από 17 χρόνια
The Simpsons Twitter@@TitanCountdown

Οι Simspons δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και συνεχίζοντας το σερί των απίστευτων προβλέψεων, είχαν "δει" πως υποβρύχιο που καταδύεται σε ναυάγιο χάνεται και ο Homer έρχεται αντιμέτωπος με έλλειψη οξυγόνου.

Και επίσημα μπορούμε να πούμε πως οι Simpsons προβλέπουν το μέλλον.

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από την επιχείρηση εντοπισμού του υποβρυχίου “Titan” το οποίο αγνοείται για πέμπτη ημέρα στον Ατλαντικό Ωκεανό, και ενώ πια η ελπίδα εξανεμίζεται, οι φαν της σειράς “The Simpsons” διαπίστωσαν πως η εξαφάνιση του υποβρυχίου τούς είναι… γνώριμη, καθώς παρόμοιο περιστατικό έχει συμβεί σε επεισόδιο της σειράς πριν 17 χρόνια!

Συνεχίζοντας το σερί των απίστευτων προβλέψεων, καθώς η πιο διάσημη οικογένεια της τηλεόρασης και της σύγχρονης ποπ κουλτούρας έχει κατά το παρελθόν “δει” μερικά από τα πιο ιστορικά γεγονότα του μέλλοντος, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει ήδη viral, ο Homer Simpson και ο βιολογικός του πατέρας Mason Fairbanks είναι έτοιμοι να καταδυθούν στον βυθό για να ανακαλύψουν τον θησαυρό του ναυαγίου Piso Mojado.

Μετά από λίγη εξερεύνηση, το δίδυμο συναντά το ναυάγιο ενός τεράστιου πλοίου αλλά και ένα σεντούκι γεμάτο θησαυρό.

Ο Simpson, επικοινωνεί με τους φίλους του για να τους πει για το πολύτιμο εύρημά του, ωστόσο κατά την ανάδυσή του στην επιφάνεια της θάλασσας, το υποβρύχιό του κολλάει σε έναν ύφαλο.

Ο ίδιος αρχίζει να πανικοβάλλεται όμως στην προσπάθειά του αντιλαμβάνεται πως ανάβουν οι ενδείξεις του υποβρυχίου για χαμηλό οξυγόνο, ώσπου λίγο μετά, φαίνεται να λιποθυμάει.

Ωστόσο, το επεισόδιο έχει happy ending για τον αγαπημένο χαρακτήρα κόμικ, καθώς ο ίδιος ξυπνά τρεις ημέρες αργότερα έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Δείτε την “προφητεία” των Simpsons για το χαμένο υποβρύχιο:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σεναριογράφος της γνωστής σειράς, Μάικ Ράις έχει συμμετάσχει σε ένα από τα ταξίδια που είχε κάνει το αγνοούμενο υποβρύχιο στα βάθη του Ατλαντικού και μοιράστηκε την εμπειρία του, εκφράζοντας παράλληλα την απαισιοδοξία του για τις πιθανότητες αίσιας έκβασης των επιχειρήσεων διάσωσης.

“Γνωρίζω τα logistics του ταξιδιού και ξέρω πόσο απέραντος είναι ο ωκεανός και πόσο μικροσκοπικό αυτό το σκάφος“, είπε στο BBC Breakfast τη Δευτέρα (19/6). “Αν είναι κάτω στο βυθό, δεν ξέρω πώς θα μπορέσει κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτό, πόσο μάλλον να το επαναφέρει”, πρόσθεσε.

Ο Ράις εξήγησε ότι είχε πάει σε τρεις διαφορετικές καταδύσεις με την εταιρεία OceanGate Expeditions, στην οποία ανήκει το υποβρύχιο “Titan”, και ότι “σχεδόν πάντα έχαναν την επικοινωνία”. “‘Οταν μπήκα στο υποβρύχιο και στο πίσω μέρος του μυαλού μου έλεγα “καλά, μπορεί να μην βγω ποτέ από αυτό το πράγμα”, αυτό είναι πάντα στη σκέψη σου”, τόνισε.

Ο Ράις έκανε λόγο για “ένα όμορφα σχεδιασμένο σκάφος”. “Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ένα κακότεχνο σκάφος ή οτιδήποτε άλλο, απλώς ότι όλα αυτά είναι νέα τεχνολογία και τη μαθαίνουν καθώς προχωρούν“, ανέφερε συγκεκριμένα.

“Ας θυμηθούμε τις πρώτες μέρες του διαστημικού προγράμματος ή τις πρώτες μέρες της αεροπορίας, όπου απλά κάνεις πολλά λάθη στο δρόμο για να καταλάβεις τι κάνεις”, εξήγησε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα