Όταν οι Simpsons είχαν προβλέψει την κόντρα Τραμπ – Τούνμπεργκ

Όταν οι Simpsons είχαν προβλέψει την κόντρα Τραμπ – Τούνμπεργκ
Simpsons Facebook / @Dad Joke of the Day

Οι "Simpsons" προφήτευσαν ακόμη και την άνοδος της 16χρονης Γκρέτα Τούνμπεργκ, τη συγκλονιστική ομιλία της στον ΟΗΕ και το "δολοφονικό" βλέμμα της κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι “Simpsons” έχουν προβλέψει το μέλλον με μεγάλη επιτυχία και ακρίβεια.

Έχει τύχει πάρα πολλές φορές οι σκηνές από τη σειρά να μοιάζουν με προφητείες, οι οποίες βγαίνουν αληθινές, σε διάφορα θέματα και τομείς του κόσμου: από την πολιτική μέχρι την τεχνολογία και από μεγάλα σκάνδαλα μέχρι εμβληματικά γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη.

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, οι “Simpsons” έκαναν το “θαύμα” τους.

Σκηνές από επεισόδιο της σειράς δείχνουν πως οι “Simpsons” είχαν προφητεύσει ακόμη και την άνοδο της Γκρέτα Τούνμπεργκ, της παγκοσμίως γνωστής 16χρονης ακτιβίστριας που μάχεται με πάθος υπέρ του περιβάλλοντος και κατά της κλιματικής αλλαγής.

Στιγμιότυπα από τη σειρά απεικονίζουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να περνά μπροστά από τη μικρή Μάγκι, η οποία τον κοιτά με απέχθεια, κάτι που συνέβη στην πραγματικότητα τη Δευτέρα, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος πέρασε δίπλα από την Γκρέτα και δεν την πρόσεξε, καθώς εκείνη την ώρα μιλούσε σε δημοσιογράφους.

Σε άλλη σκηνή της σειράς φαίνεται η μικρή Μάγκι να βρίσκεται στο βήμα και να βγάζει έναν δυνατό λόγο υπέρ του περιβάλλοντος. Αν σκεφτεί κανείς τη συγκλονιστική ομιλία της Γκρέτα τη Δευτέρα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ, θα καταλάβει την αντιστοιχία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα