Βαρθακούρης για Big Brother: “Έριχναν κατάρες στην οικογένειά μου – Παρενοχλούσαν τη γυναίκα μου”

Βαρθακούρης για Big Brother: “Έριχναν κατάρες στην οικογένειά μου – Παρενοχλούσαν τη γυναίκα μου”
Ανδρέας Μικρούτσικος και Χάρης Βαρθακούρης Youtube

Ο παρουσιαστής του Big Brother έκανε τον απολογισμό του ριάλιτι που ολοκληρώθηκε, αναφέροντας πως ο ίδιος και η οικογένειά του δέχονταν καθημερινά απειλές και κατάρες. "Συγχαρητήρια στους παίκτες που άντεξαν την τοξικότητα του σπιτιού".

Τον απολογισμό του ριάλιτι που παρουσίασε και ολοκληρώθηκε με τη νίκη της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook.

Ο παρουσιαστής του Big Brother αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, ή ακόμη και οι κόρες τους δέχονταν καθημερινά απειλές και κατάρες στα social media, μέρος των οποίων αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει:

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μάθω να αδιαφορώ και να αγνοώ τον υπέρμετρο και ανεξήγητο, για μένα, φανατισμό πολλών που με ανάγκασε να «αποσυνδέσω» το Twitter μου και να περιορίσω τα μηνύματα και τα tags στο Instagram επειδή παρενοχλούσαν καθημερινά κι εμένα και τη γυναίκα μου (!!) και μας έριχναν κατάρες οικογενειακώς (μέχρι και στα κοριτσάκια μας!) επειδή ο Χ παίκτης δεν έφυγε την εβδομάδα που επιθυμούσαν εκείνοι ή επειδή η συμπεριφορά κάποιων συγκατοίκων τους έβρισκε αντίθετους, επειδή δεν άρεσε η ερώτηση που έκανα, επειδή το ύφος μου όταν την κοιτούσα δήλωνε (κατ’αυτούς) απέχθεια ή κοροϊδία, επειδή δεν ήταν προτεινόμενοι αυτοί που δεν γούσταραν, λες κι εγώ/εμείς τους κρατούσαμε μέσα στο παιχνίδι ή παίρναμε αποφάσεις που το επηρέαζαν”, έγραψε για το διάστημα “29 Αυγούστου – 18 Δεκεμβρίου”, στο οποίο παρουσίαζε το ριάλιτι εγκλεισμού.

Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης, αφού σχολίασε τις ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες πραγματοποιήθηκε το Big Brother και ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, προεξάρχοντος του Ανδρέα Μικρούτσικου συνεχάρη τη νικήτρια και τους υπόλοιπους συγκατοίκους που άντεξαν ο ένας τον άλλον, τις δύσκολες συνθήκες και, γενικώς, την «τρέλα», την παράνοια και την τοξικότητα που επικρατούσε κάθε μέρα μέσα σε αυτό το σπίτι. Μπράβο για την υπομονή τους”.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

https://www.facebook.com/HarryVarthakouris/posts/4033147360031284

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα