Ζερβός υπέρ Τζούμα: "Αν κάποιοι παρεξηγούνται με το μαύρο χιούμορ είναι δικό τους το πρόβλημα"

Νίκος Ζερβός
Νίκος Ζερβός PAPADAKIS PRESS

Ο σκηνοθέτης και στενος συνεργάτης του Κωνσταντίνου Τζούμα, Νίκος Ζερβός πήρε θέση υπέρ του ηθοποιού μετά τις δηλώσεις περί φλυαρίας και γυναικοκτονιών που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Τζούμα πήρε ο Νίκος Ζερβός, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις περί φλυαρίας και γυναικοκτονιών, κάνοντας λόγο για "μαύρο χίουμορ" και "political incorrect" θέσεις. Μιλώντας στην εκπομπή του Open «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» υποστήριξε πως ο ηθοποιός είναι άριστος συνεργάτης ενώ δεν μπορεί να καταλαβεί γιατί υπήρξαν τόσες αντιδράσεις αφού πρόκειται απλά για "ένα είδος κακού σαρκασού".

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης σημείωσε μεταξύ άλλων: "Κι εγώ μπορεί να έχω αισθανθεί, όταν μία γυναίκα με πρήζει με την πολυλογία να την καρυδώσω εκείνη την ώρα. Αλλά είναι σκέψη, δεν είναι ότι σκοτώνω".

“Πάντα είχε ένα κυνικό χιούμορ. Μπορώ να το ονομάσω και μαύρο χιούμορ. Αν κάποιοι παρεξηγούνται με το μαύρο χιούμορ είναι δικό τους το πρόβλημα. Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος Τζούμας που ξέρω θα έλεγε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες επειδή μιλάνε πολύ. Προφανώς ήταν πλάκα, αλλά ήταν χοντρή πλάκα. Ήταν ένα είδος κακού σαρκασμού. Είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ αν ήμουν στη θέση του να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες επειδή μιλάνε; Ο Τζούμας είναι Τζούμας. Τον ξέρουμε και από το ραδιόφωνο, τον ξέρω κι εγώ από τις ταινίες μου. Είπε κάτι πολύ ακραίο. Το θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι είπε να σκοτώνουμε τις γυναίκες.

Να πω κι εγώ κάτι ακραίο; Κι εγώ μπορεί να έχω αισθανθεί, όταν μία γυναίκα με πρήζει με την πολυλογία να την καρυδώσω εκείνη την ώρα. Αλλά είναι σκέψη, δεν είναι ότι σκοτώνω. Στα πλαίσια καλαμπουριού δηλαδή. Είναι το περίφημο political incorrect δηλαδή; Εγώ το θεωρώ αισχρό και ηλίθιο”.

"Δεν ανακαλώ τίποτα"

Παρά τις επικρίσεις που έχει δεχτεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο ηθοποιός φαίνεται αμετανόητος ενώ δεν ανακαλεί τις απαράδεκτες δηλώσεις στις οποίες προέβη προ ολίγων ημερών.

Μιλώντας στο Πρωινό ξεκαθάρισε "Έχουμε χάσει το χιούμορ μας, οι εποχές να αλλάξουν όχι το χιούμορ. Αλίμονο αν κάθε φλύαρη γυναίκα ήταν αφορμή για γυναικοκτονία. Δεν ανακαλώ τίποτα, άλλες φορές κάνω επιτυχημένο χιούμορ, άλλες αφόρητο".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Γυναικοκτονία
SHARE:

24Media Network