Βασίλης Σκουρής

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Aποκαλυπτικές ειδήσεις, αποκλειστικές πληροφορίες, γεγονότα και πρόσωπα πίσω από τα παρασκήνια της πολιτικής ζωής. Όσα πρέπει να ξέρει κάθε καλά ενημερωμένος πολίτης. Με την υπογραφή του Βασίλη Σκουρή

Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα

Ο Ράμα δεν μπορεί να κάνει δημοτικές εκλογές στις 30 Ιουνίου

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναβληθούν οι κάλπες και να επιχειρηθεί να πραγματοποιηθούν μαζί δημοτικές και πρόωρες εθνικές! Η αντιπαράθεση Ράμα- Μπάσα, ωστόσο, δεν επιτρέπει ευόδωση του εγχειρήματος, που ούτως ή άλλως, από μόνο του, παρουσιάζει σοβαρά νομικά προβλήματα.

Οι Τούρκοι δεν βρίσκουν εταιρείες για να προχωρήσουν σε εξόρυξη στην Κύπρο!

Οι Τούρκοι δεν βρίσκουν εταιρείες για να προχωρήσουν σε εξόρυξη στην Κύπρο!

Γιατί καθυστερεί η δράση του "Πορθητή" και οι πληροφορίες για αντιδράσεις των πληρωμάτων των τουρκικών πλοίων που βρίσκονται στην κυπριακή ΑΟΖ, καθώς φοβούνται τα εντάλματα σύλληψης της Λευκωσίας.

Υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης

Καθοριστική για τις εξελίξεις επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ τον Ιούλιο

Ο υπουργός Άμυνας θα συνοδεύεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Χρήστο Χριστοδούλου. Ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας Αθήνας- Ουάσιγκτον προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της Τουρκίας

Φωτογραφία αρχείου

Γιατί η ΝΔ προωθεί σενάρια για εκλογική νοθεία

Η Πειραιώς από τη μια εμφανίζεται βεβαία για «μεγάλη εκλογική νίκη», ταυτόχρονα όμως βάζει στο τραπέζι μέσω του Γραμματέα της θέμα αμφισβήτησης των εκλογικών διαδικασιών, γεγονός που δείχνει τουλάχιστον έλλειψη αυτοπεποίθησης για το αποτέλεσμα της κάλπης.

Το κτίριο της κυβέρνησης στα Σκόπια

Νέο τουριστικό λογότυπο για τη διαφημιστική εκστρατεία των Σκοπίων

Το πιθανότερο νέο σλόγκαν είναι το “I need North Macedonia”, δηλαδή "Χρειάζομαι την Βόρεια Μακεδονία" Οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για τη γειτονική μας χώρα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, προβλέπουν τράπεζες και επενδυτικοί οίκοι.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

Είναι ο ίδιος που σαμπόταρε προς όφελος των Τούρκων το Κρανς Μοντανά

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

«Απαράδεκτος ο Ντάνκαν» είπε ο Νίκος Αναστασιάδης για τις δηλώσεις του βρετανού υπουργού Ευρώπης, με τις οποίες χαρακτήριζε περιοχή με κυριαρχία «υπό αμφισβήτηση» την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα

Προς ίδρυση δυο νέων κομμάτων από αντιφρονούντες του κόμματος Ερντογάν

Προς νέο κόμμα φέρεται να οδεύει ο πρώην πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, αλλά και ο έτερος πρώην πρωθυπουργός Αλί Μπαμπακάν, που φέρεται να έχει τη στήριξη 35 βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος.

Τουρκική σημαία

Προκαλεί και στη Σόφια η Άγκυρα

Το ΥΠΕΞ της Βουλγαρίας κάλεσε για εξηγήσεις τον τούρκο πρέσβη που με δηλώσεις του ζήτησε εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας προκειμένου να γίνουν επενδύσεις στη Βουλγαρία.

ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος απαντά σε Χάντιγκτον για τη "σύγκρουση των πολιτισμών"

«Δεν υπάρχει σύγκρουση Πολιτισμών, αφού κανένας πραγματικός Πολιτισμός δεν μπορεί, από την φύση του, να συγκρούεται με άλλους, εξίσου πραγματικούς πολιτισμούς» διαμηνύει από το Πεκίνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ

Βαρύ κλίμα στο Σιμπίου από τους Σοσιαλιστές κατά του Βέμπερ

«Αν ο Πρόεδρος Μακρόν επιμείνει κατά της υποψηφιότητας του επικεφαλής του ΕΛΚ, θα πρέπει να ψάχνουμε ήδη για τον διάδοχό του» τονίζει στα «Παιχνίδια Εξουσίας» ανώτερη διπλωματική πηγή. Μάχη με τον Τίμεμαρνς, συζητείται ήδη «σφήνα» Μπαρνιέ.

Λουζλίμ Μπασά

Συνεδρίαση της Επιτροπής για την εκλογική μεταρρύθμιση με τη συμμετοχή ξένων πρέσβεων

Παραβρέθηκαν μάλιστα η Επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ, η πρέσβης της Γερμανίας, ενώ ο Μπάσα, αρχηγός της αντιπολίτευσης προειδοποίησε ότι ο Ράμα θα συνοδεύσει σε λίγο τους συνεργάτες του εγκληματίες στα κελιά της φυλακής! Αποκάλυψη: "Ένας βουλευτής κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ".