Γρηγόρης Δημητριάδης και Άκης Σκέρτσος πρόσωπα – κλειδιά στο νέο Μέγαρο Μαξίμου

Γρηγόρης Δημητριάδης και Άκης Σκέρτσος πρόσωπα – κλειδιά στο νέο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Άκης Σκέρτσος παραιτήθηκε στις 30 Ιουνίου από τη θέση του διευθυντή του ΣΕΒ, καθώς προορίζεται για υπεύθυνος του πρωθυπουργικού γραφείου για το κυβερνητικό έργο - Ο Γρηγόρης Δημητριάδης αναλαμβάνει διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του πρωθυπουργού, αποτελώντας καιρό τώρα έναν από τους πλέον στενούς του συνεργάτες.

Τις τελευταίες πινελιές στη διαμόρφωση του επιτελείου του στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να βάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστώντας πως θα κερδίσει τις εκλογές της Κυριακής και, μάλιστα, με αυτοδυναμία.

Ο Άκης Σκέρτσος, άλλοτε στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, διευθυντής του γραφείου υπηρεσιακού πρωθυπουργού Τάκη Πικραμμένου, αλλά και του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών, παραιτήθηκε από γενικός διευθυντής του ΣΕΒ στο τέλος του περασμένου μήνα, καθώς θα αναλάβει την ευθύνη στο πρωθυπουργικό γραφείο για το κυβερνητικό έργο. Κατά πάσα πιθανότητα ο Άκης Σκέρτσος θα αναλάβει Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου.

Τη θέση του επικεφαλής του ιδιαιτέρου γραφείου του πρωθυπουργού, εφόσον επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχηματίσει κυβέρνηση, θα αναλάβει ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ένας εκ των πλέον στενών συνεργατών του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας όλο αυτό το διάστημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα