Σε λειτουργία η νέα εποχική βάση της Aegean στη Μύκονο

Σε λειτουργία η νέα εποχική βάση της Aegean στη Μύκονο

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία, επιχειρεί, πλέον, από 8 βάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το “νησί των ανέμων”, η Μύκονος, η οποία διαθέτει εντελώς ανακατασκευασμένο αεροδρόμιο, αποκτά μεγαλύτερη και καλύτερη συνδεσιμότητα με το εξωτερικό, καθώς η Aegean με τη νέα της βάση εκεί, δεύτερη φετινή μετά την Κέρκυρα, θα συνδέει το νησί με 8 προορισμούς εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, θα επιχειρεί προς: Μιλάνο, Ρώμη, Βενετία, Νάπολη, Παρίσι, Ζυρίχη, Λάρνακα και Τελ Αβίβ, δηλαδή σε 5 χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Κύπρο και Ισραήλ, για τους επόμενους 2 μήνες.

Παράλληλα, έχουν αυξηθεί οι συχνότητες δρομολογίων από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, φτάνοντας έτσι σε 11 τις απευθείας διασυνδέσεις  προορισμών της Aegean με το νησί.

Η έναρξη λειτουργίας της βάσης, έγινε με την πτήση Α3559 από τη Ζυρίχη.

Συνολικά η εταιρεία επιχειρεί, πλέον, από 8 βάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

“Αυτή η εξέλιξη, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, σηματοδοτεί τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού, καθώς και τις μεγάλες προοπτικές που υπάρχουν από την ουσιαστική και δημιουργική συνεργασία μεταξύ πολιτείας, τοπικών κοινωνιών και ιδιωτικού τομέα. Εύχομαι να αποτελεί μια απαρχή για ανάλογες πρωτοβουλίες και συνεργασίες και στο μέλλον”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Π. Κουκάς, δήμαρχος Μυκόνου.

Η Μαρίνα Σπυριδάκη, διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN, επισήμανε, επίσης, ότι: “εγκαινιάζοντας αυτή μας τη δραστηριότητα έχουμε διασφαλίσει για τους Miles & Bonus Gold επιβάτες μας προνομιακούς όρους πρόσβασης σε ένα στόλο 50 ολοκαίνουργιων ηλεκτρικών αυτοκίνητων και scooters, σε συνεργασία με την Autohellas Hertz, επενδύοντας έτσι και σε περιβαλλοντολογικά φιλικές λύσεις μετακίνησης κατά την παραμονή τους στο νησί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα