ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Nova SD-WAN: Η νέα λύση για επιχειρήσεις παρέχει 
μέγιστη ασφάλεια, υψηλή διαθεσιμότητα και προτεραιοποίηση εφαρμογών

Nova SD-WAN: Η νέα λύση για επιχειρήσεις παρέχει μέγιστη ασφάλεια, υψηλή διαθεσιμότητα και προτεραιοποίηση εφαρμογών

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρουσίασε το Nova SD-WAN, την πιο προηγμένη λύση για τη διαχείριση του δικτύου ευρείας περιοχής (Wide Area Network – WAN) επιχειρήσεων. Το Nova SD-WAN είναι η ιδανική λύση για την κεντρική διαχείριση συνδέσεων διαφορετικών παρόχων ίντερνετ για εταιρικές εγκαταστάσεις σε διάφορες τοποθεσίες, εντός ή εκτός Ελλάδας. Το Nova SD-WAN βελτιστοποιεί τη συνδεσιμότητα δεδομένων, καθώς αυξάνει την παραγωγικότητα, την ασφάλεια και τη διαθεσιμότητα του δικτύου, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και συντήρησης.

ΕΛΣΤΑΤ: Κατακόρυφη αύξηση της διείσδυσης του ίντερνετ στα ελληνικά νοικοκυριά - Η "ακτινογραφία" της χρήσης

ΕΛΣΤΑΤ: Κατακόρυφη αύξηση της διείσδυσης του ίντερνετ στα ελληνικά νοικοκυριά - Η "ακτινογραφία" της χρήσης

Με βάση την ΕΛΣΤΑΤ στους λόγους χρήσης του διαδικτύου κυριαρχεί η η online ανάγνωση ειδήσεων από ιστοσελίδες, εφημερίδες, περιοδικά, και αφορά τους 9 στους 10 (90,4%).

Κατάστημα της Vodafone

Vodafone: Γιατί έπεσε το ίντερνετ

Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανεπίσημη ενημέρωση και πού έχει εντοπιστεί το πρόβλημα. Οι εκτιμήσεις για τον χρόνο αποκαταστασης της σύνδεσης στο ιντερνετ.

Χάρης Κυριακόπουλος Chief Financial Officer της Wind Ελλάς

Στην WIND Ελλάς ο Χάρης Κυριακόπουλος

Ο κ. Κυριακόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Financial Officer στην WIND Ελλάς, αναφερόμενος στον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ. Νάσο Ζαρκαλή.

Γυναίκα μιλά στο τηλέφωνο

"Φραγμός" στις υψηλές χρεώσεις μέσω πενταψήφιων αριθμών

Τροποποίηση του Κώδικα Δεοντολογίας για τους πενταψήφιους αριθμούς, για να αποφεύγονται οι αυθαίρετες χρεώσεις, επιχειρεί να βάλει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας

Αλλαγές στις χρεώσεις δεδομένων - Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και πάροχοι

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, με τους οποίους συζήτησε όλα τα θέματα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων στο Ίντερνετ για κινητό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Ο Μητσοτάκης συναντά τις εταιρείες κινητής με το βλέμμα στις τιμές

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πριν από περίπου δέκα ημέρες, είχε καλέσει τους παρόχους να μειώσουν τις χρεώσεις ίντερνετ στα κινητά που στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα υψηλές, συναντάται σήμερα με εκπροσώπους των εταρειών κινητής τηλεφωνίας