Απευθείας πτήσεις από 8 αεροδρόμια των ΗΠΑ προς Αθήνα από αρχές Μαρτίου

Απευθείας πτήσεις από 8 αεροδρόμια των ΗΠΑ προς Αθήνα από αρχές Μαρτίου
Αεροπλάνο σε αεροδρόμιο (φωτογραφία αρχείου) Getty Images

Περισσότερες από 14 απευθείας πτήσεις από Αμερική προς την Αθήνα φέτος.

Με 8 μεγάλα αμερικανικά αεροδρόμια θα συνδέεται απευθείας φέτος η Αθήνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες και με περισσότερες από 14 απευθείας πτήσεις.

Μάλιστα η έναρξη των πτήσεων θα ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας μετά τη συνάντησή του με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, «Αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας από μία πολύ σημαντική αγορά που δημιουργεί υψηλή προστιθέμενη αξία για τον ελληνικό Τουρισμό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

O υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ Yiannis Soulis photographer cinematographer GR Athens

Στη συνάντηση συζητήθηκε και η θετική επίπτωση που θα έχει στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, η άρση της υποχρέωσης επίδειξης αρνητικού τεστ κορονοϊού για τους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε επίσης τον Αμερικανό Πρέσβη για τις αυξημένες, σε σχέση με το 2019, κρατήσεις ταξιδιωτών από τις ΗΠΑ, αλλά και για τις στοχευμένες ενέργειες του Υπουργείου Τουρισμού που θα ενισχύσουν περαιτέρω τις τουριστικές ροές από τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα