Επεισόδια στα McDonald’s επειδή τελείωσε η σως Szechuan

Επεισόδια στα McDonald’s επειδή τελείωσε η σως Szechuan

Οι Αμερικανοί εξοργίστηκαν επειδή δεν πρόλαβαν τη θρυλική σως Szechuan που επανακυκλοφόρησε μόνο για μία ημέρα

Τα McDonald’s αποφάσισαν να επαναφέρουν τη θρυλική σως Szechuan σε συγκεκριμένη καταστήματα για μία ημέρα, και συγκεκριμένα για το περασμένο Σάββατο. Η επαναφορά αυτή ήταν ένας μικρός φόρος τιμής στη σειρά Rick and Morty.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ign.com, η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του “Rick and Morty” έφερε την σάλτσα στο προσκήνιο με το έδεσμα να έχει παραχθεί αρχικά για την προώθηση της ταινίας “Mulan” της Disney το 1998. Ο Rick στο τέλος του επεισοδίου εξοργίζεται για τις εννέα ακόμη σεζόν που θα απαιτούνταν για να πάρει πίσω την αγαπημένη του σάλτσα.

Ακολουθώντας την πρεμιέρα της 1ης Απριλίου που προκάλεσε κύμα απαιτήσεων από το κοινό για επαναφορά της σάλτσας, τα McDonald’s έστειλαν στον παραγωγό της σειράς Justin Roiland αλλά και μερικούς ακόμη τυχερούς, βάζα με την σάλτσα.

Ωστόσο, αυτή η μικρή επαναφορά της σως, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς χιλιάδες φίλοι της, κατέκλυσαν καταστήματα Mc Donald’s στην αμερικανική επικράτεια, ζητώντας την οριστική επαναφορά.

Χιλιάδες κόσμου διαμαρτυρήθηκαν το Σαββατοκύριακο επειδή δεν πρόλαβαν να δοκιμάσουν τη Szechuan και άλλοι εξέφρασαν την οργή τους στο twitter μέσω του hashtag #szechuansauce.


Τα περισσότερα καταστήματα από όσα είχαν ανακοινωθεί ότι θα είχαν τη σάλτσα αυτή, είχαν προμηθευτεί μόλις 70 μερίδες Szechuan, ενώ οι πελάτες που σχημάτισαν ουρές ήταν εκατοντάδες.

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε μάλιστα επέμβαση της αστυνομίας ενώ η εταιρία αναγκάστηκε να προβεί σε ανακοίνωση με την οποία ζητάει συγγνώμη, υπενθυμίζοντας πάντως ότι είχε εξ αρχής διευκρινίσει πως η ποσότητα θα ήταν περιορισμένη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα