Εργοδότης της επιτέθηκε για καρέ με “μπικίνι”, το Twitter την αγκάλιασε

Εργοδότης της επιτέθηκε για καρέ με “μπικίνι”, το Twitter την αγκάλιασε
Emily Clow Instagram

Η απόφαση μίας 24χρονης κοπέλας να συμπεριλάβει στο βιογραφικό της τα social media πριν στείλει αίτηση για δουλειά αποδείχθηκε πολύ λάθος.

Όταν η Emily Clow είδε μία αγγελία για θέση στον τομέα του μάρκετιγνκ σε μία εταιρεία που εδρεύει στο Ώστιν, και η οποία βοηθάει τους επιχειρηματίες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, σκέφτηκε ότι θα ήταν μία καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσθέτοντάς τα στο βιογραφικό.

Όμως σύντομα αφού υπέβαλε αίτηση, η 24χρονη κοπέλα, ανακάλυψε ότι ήταν μεγάλο λάθος αυτό. Ο δυνητικός της εργοδότης χρησιμοποίησε τις προσωπικές της αναρτήσεις στα social media εναντίον της.

Η εταιρεία, ονόματι Kickass Masterminds, έκανε screenshot από μία φωτογραφία της με μπικίνι που είχε δημοσιεύσει στο Instagram και την ανέβασε ως Instagram story της εταιρείας προειδοποιώντας τους άλλους υποψήφιους να μην μοιράζονται τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν έχουν τέτοιο περιεχόμενο φωτογραφιών.

Screenshot από story Της εταιρείας Instagram

“Ψάχνουμε για κάποιον επαγγελματία στο μάρκετιγνκ, όχι μοντέλο για μαγιό”, γράφει η εταιρεία. “Πηγαίνετε και κάνετε ό,τι θέλετε στον προσωπικό σας χρόνο. Αλλά αυτό δεν σας βοηθάει να βρείτε μία δουλειά”.

Η Clow έκανε μία ανάρτηση στο Twitter για την εμπειρία της γράφοντας ότι αισθάνθηκε “σαν αντικείμενο” και “αμηχανία” που η εταιρεία έκανε κάτι τέτοιο.

Όπως δήλωσε ήταν σοκαρισμένη όταν είδε τη φωτογραφία της στο Instagram story της εταιρείας και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Στη συνέχεια ζήτησε τρεις φορές από την εταιρεία να σβήσει τη φωτογραφία (μία μέσω μειλ και δύο φορές μέσω Instagram). Μετά την τρίτη της δοκιμή δέχτηκε μπλοκ από την εταιρεία!

Όπως είναι φυσικό, το Tweet της έγινε viral και η υποστήριξη που δέχτηκε από τους χρήστες ήταν τεράστια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα