Φιάσκο: Φωτογράφος διάλυσε γάμο - Την έπιασαν να κάνει δημόσιο σεξ

Φιάσκο: Φωτογράφος διάλυσε γάμο - Την έπιασαν να κάνει δημόσιο σεξ

Καλλονή φωτογράφος γάμου διάλυσε τη δεξίωση αφού μέθυσε και συνευρέθηκε ερωτικά με καλεσμένο. Είχε καταναλώσει και χάπια Xanax μαζί με το αλκοόλ. Έβριζε αστυνομικούς σε έξαλλη κατάσταση.

Η 26χρονη πρώην Μις Τέξας, μοντέλο και φωτογράφος γάμων Max McIntyre όπως είναι το επαγγελματικό της όνομα και κατά κόσμον Katherine Leigh Mehta, κατηγορείται για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Πριν λίγες ημέρες ανέλαβε να φωτογραφήσει τελετή και δεξίωση γάμου. Εκεί όμως, ήπιε λίγο παραπάνω.

ADVERTISING

Στην πορεία της βραδιάς τα πράγματα ξέφυγαν. Τόσο η ίδια όσο και ένας καλεσμένος, εμφανώς σε κατάσταση υπερβολικής μέθης, άρχισαν να αναπτύσσουν σεξουαλικές περιπτύξεις πάνω σε ένα τραπέζι με τα βλέμματα να επικεντρώνονται πάνω τους.

Ο ιδιοκτήτης του κτήματος όπου γινόταν η δεξίωση κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Η φωτογράφος μεταξύ άλλων ούρησε και σε ένα θάμνο παραπλεύρως των τραπεζιών. Κατά τη σύλληψή της μάλιστα εξύβρισε και χτύπησε τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα πέραν των κατηγοριών για προσβολή δημοσίας αιδούς να της αποδοθούν και κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής. Πάνω της μάλιστα βρέθηκαν και χάπια Xanax τα οποία κατανάλωσε μαζί με αλκοόλ.

Τελικά, μετά τη σύλληψή της αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 10,738 δολαρίων. Η αδερφή της πάντως δήλωσε πως το μοντέλο έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης καθώς ήταν σε κατάσταση τέτοια που δεν μπορούσε να συναινέσει.

Πάρτε μια γεύση παρακάτω από τις αναρτήσεις της στο Instagram όπου αριθμεί 26.000 ακολούθους.

SHARE:

24Media Network