Κορονοϊός στην Ανδόρρα: Η αστυνομία χορεύει το baby shark για να ευχαριστήσει όσους μένουν σπίτι

Κορονοϊός στην Ανδόρρα: Η αστυνομία χορεύει το baby shark για να ευχαριστήσει όσους μένουν σπίτι
Κορονοϊός στην Ανδόρα: Η αστυνομία χορεύει το baby shark για να ευχαριστήσει όσους μένουν σπίτι twitter @Escaldes-Engordany

Η αστυνομία της Ανδόρρας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους ανθρώπους που μένουν σπίτι με έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο.

Η αστυνομία στην Ανδόρρα θέλησε να ευχαριστήσει τους πολίτες του κρατιδίου που μένουν σπίτι και τηρούν τα μέτρα των κοινωνικών αποστάσεων κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο τρόπος που επέλεξε, ξεχωριστός!

Με τη μουσική να ηχεί από τα αυτοκίνητά τους, αστυνομικοί χορεύουν το τραγούδι baby shark, με την επιθυμία να προσφέρουν χαρά στα παιδιά που είναι έγκλειστα εδώ και μέρες.

“Ενδιάμεσα από την παράδοση γευμάτων σε ανθρώπους που έχουν αποσυρθεί στα σπίτια τους και τις περιπολίες, χρειάζεται λίγη μουσική”, σχολίασαν οι τοπικές αρχές της επαρχίας Escaldes με δημοσίευσή τους στο Twitter.

Άνθρωποι από τα μπαλκόνια χτυπούν παλαμάκια στους ρυθμούς της μουσικής.

Το Πριγκηπάτο της Ανδόρρας είναι πολύ μικρό περίκλειστο κράτος, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ευρώπη, στα ανατολικά Πυρηναία, μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας. Έχει έκταση 468 τ.χλμ. και πληθυσμό 77.543 κατοίκους σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις του 2019.

Στη χώρα μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 218 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού και ένας θάνατος.

Στις 16 Μαρτίου η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο των καταστημάτων (εκτός από εκείνα με είδη πρώτης ανάγκης) καθώς και ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα