Νικόλ Σαραβάκου: Είναι πολύ ωραίο που σταματούν τον πατέρα μου στο δρόμο

Νικόλ Σαραβάκου: Είναι πολύ ωραίο που σταματούν τον πατέρα μου στο δρόμο
Instagram

H κόρη του πρώην σούπερ σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου, Δημήτρη Σαραβάκου, Νικόλ μίλησε για τη σχέση που έχει με τους γονείς της και το ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον Παναθηναϊκό, αποτελεί έναν από τους ζωντανούς θρύλους της ομάδας και γεύτηκε τη μεγάλη αγάπη του κόσμου των Πράσινων, την οποία συνεχίζει να απολαμβάνει ακόμα και τώρα σύμφωνα με το Sport24.gr.

Όπως αποκάλυψε η κόρη του παλαίμαχου επιθετικού μιλώντας σε εκπομπή του Mega, ο κόσμος συνηθίζει να σταματάει τον 60χρονο στον δρόμο, κάτι που τόνισε πως της φαίνεται αστείο, καθώς για εκείνη είναι ο μπαμπάς της.

“Έχω βάσιμες υποψίες ότι η κολλητή μου με κάνει παρέα για να είναι κοντά στην μαμά μου. Ήξερα ότι ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν καλός. Η μαμά μου έγραφε στίχους και ήταν πολύ καλή σε αυτό που κάνει.

Σίγουρα στον δρόμο, κυρίως με τον μπαμπά μου, τον σταματούν και του λένε: “Μητσάρα”. Είναι πολύ ωραίο, αλλά μου φαίνεται αστείο. Το ευχαριστιέμαι, γελάω. Δεν ξέρω από ποδόσφαιρο, μου αρέσει να βλέπω αγώνες από το γήπεδο. Το οφσάιντ δεν μπορώ να περιγράψω τι είναι. Και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου είναι ταπεινοί και προσγειωμένοι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα